Renault'nun Yeni Takım Patronu Boullier Oldu

yazar:

kategori:

Renault’nun yeni ortağı Gerard Lopez ile sıkı bağları olan Boullier geçen senenin sonundan bu yana Gravity Sport Management Şirketi’nin CEO’su olarak çalışıyordu. Boullier’in bu göreve geleceği birkaç haftadır konuşuluyordu ve son karar bugün açıklandı.

Kararın açıklanmasının ardından konuşan Boullier, “Renault F1 takımına takım patronu olarak katılmaktan inanılmaz bir gurur duyuyorum. Renault motorsporlarındaki en ünlü ve başarılı isimlerden biri ve yeni sezonda takımı idare edebilmek için sabırsızlanıyorum. Geçmişte Renault F1’deki büyük takımlardan olduğunu gösterdi. Eminim ki sıkı çalışma ve kararlılıkla yeniden yukarı tırmanabiliriz.” dedi.

Boullier, takımın sportif ve performans sorumluluklarını eski takım patronu Bob Bell’den devralacak.

Bob Bell de takımla birlikte kalacak ve tasarım ofisinde araçların üretiminde görev yapacak. Bell, noelden önce takımın performans açısından yeni sezonda atılım yapacağını umduğunu söylemişti.

 


Yorumlar

  1. bakışları akıl dolu. birde reno ferrariyi geçiyormu?

  2. İkinci bir Richards olabilir.BAR takımını bulunduğu durumdan kurtarmış ve bir çok başarılar elde etmişti.Boullier de Renault'u tekrar dirilterek başarılı günlerine geri döndürebilir.Tabi ki bu sadece tek kişilik bir iş değil.Sonuçta başarısı ilk olarak takımı motive ederek birlik sağlamak olacak.

  3. hayırlı olsun diyelim

  4. bu arada briatore davayı kazandı..Ama sonucu ne oldu tam bilmiyorum

  5. hayırlısı olsun diyelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir