Renault, Kubica'yı Zorlayacak Bir Pilot Arıyor

yazar:

kategori:

Gravity Sport Management şirketinin CEO’su olan Boullier’in yakın ilişkisi olduğu Ho-Pin Tung ya da  Jerome D’Ambrosio’nun Kubica’nın takım arkadaş ıolabileceği düşünülüyor.

Öte yandan Mercedes GP ile şansı kalmadığı düşünülen Nick Heidfeld’in de pilot pazarında olduğu biliniyor.

2010 sezonundaki pilot dizilimi konusunda konuşan Boullier önceliğin performans getirecek bir yarışçı olduğunu söylüyor.

“İkinci pilot puanlar kazanıp Robert Kubica ile mücadele edebilmeli. Bu yüzden, bir Gravity pilotu olabilir ya da olmaz, ama bir Gravity pilotu için seçilmek daha zor olacak çünkü Renault’nun ikinci pilotu olmak için kendilerini kanıtlamaları gerekecek.”


Yorumlar

  1. Burak Soylu avatarı

    Kubica şampiyonluğu getiremez dien arkadaşım sanırım sen 2007 sezonunda henüz f1 izlemeye başlamamıştın 🙂

  2. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    arasınlar arasınlar, bulurlar belki. Kobayashi gibi bir fırsatı değerlendiremeyen adamlar prost u mu getirip Kubica yı zorlayacaklarmış?

  3. bence gelebilecek tek aday heidfeld, gene ayrılmayacaklar bu gidişle =)

  4. alonso kalsaydı zorlayabilirdi.

  5. Renault pilot seçiminde bir önceki sezon düştüğü hataya düşmeyecektir.Bunun için Kubica'nın yanına kimin geleceği merak konusu.

  6. Renault pilot seçiminde bir önceki sezon düştüğü hataya düşmeyecektir.Bunun için Kubica'nın yanına kimin geleceği merak konusu.

  7. Kubika bence şampiyonluğu getirecek biri değil. Ben birr değil iki pilota ihtiyaç olduğunu düşünüyorum

    http://www.bebekbakmaoyunlari.com

  8. Renault'nun ikinci pilotu olmak için kendilerini kanıtlamaları gerekecek."böyle bir kişiye ihtiyacımız vardıı kesinlikle renault un ikinci pilotu olmak için kendilerini kanıtlaması gerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir