Mercedes, Heidfeld Haberlerini Doğrulamıyor

yazar:

kategori:

DPA haber ajansına konuşan Haug: “Nick ile sadece normal bir temasımız var, yıllardan beri olduğu gibi.”

“Nick ile, McLaren Mercedes kadar Mercedes GP’deki olasılık için de konuştuk”

32 yaşındaki Heidfeld ise kendi resmi sitesindeki açıklamasında Michael Schumacher’in F1’e dönüş kararının kendisini doğrudan etkilediğini belirtti.

Heidfeld: “İlgili bir konu. Çünkü (gridde) daha az yer kalıyor.”

“Ama bunu söylerken, tecrübesiz biri olduğumu da düşünmüyorum, özellikle de geçen bir kaç hafradan sonra. Beklenmedik şeyler olabilir”

“Şimdi önümüze bakıyoruz ve geleceğim için en iyi uzun vadeki seçeneğe odaklanıyoruz. Umarım gelecek haftalarda planlarımla ilgili somut bir şeyler açıklayabilirim”


Yorumlar

  1. üzüldüm birileri gibi şaibeli işlere karışmış bir pilot değil. f1 de böyle adamlar kalmalı briatore ve uzantıları gitmeli…yaşasın dürüstlük…

  2. Belki de Heidfeld için her şey bitti aslına bakılırsa geçen sezona kadar BMW de yarışması kendisi için büyük bir şanstı her şeye rağmen sessiz sakin işini yapmaya çalışan Heidfeld göze görünmeyen bir çok başarıya da imza atmış biri.

  3. schuminin donusu aslinda onun icin kabus gibi oldu ama hâlâ schuminin donmesi f1 icin harika, ona ve mercedese iyi sanslar diliyorum demis, umarim kendisine bir koltuk bulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir