Ecclestone: Briatore F1'e Hoşgeldi

yazar:

kategori:

Ancak Ecclestone, Briatore’nin yeniden F1 patronluğu görevine dönebileceğini düşünmüyor ve FIA’nın da kararı temyize götüreceği iddialarıyla birlikte bu konuyla ilgili daha fazla yasal işlem olacağından şüphe ediyor.

“O zaman da, artık katillerin bile hayat boyu ceza almadığından bahsetmiştim ve mahkeme de benim gibi düşünüyor gibi görünüyor.”

“Padoğa yeniden hoş geldi. F1’de harika bir karakteri var ama şu anda yapmak istediğinin ne olup olmadığından emin değilim. Onun için iyi ama kararı okuduğunuzda FIA için iyi değildi.”

“İsterse menajer olarak devam edememesi için bir sebep yok. Ama yanlış yapan biri işin eski görevine ya da benzer bir göreve geri dönmek zor olur”

Ecclestone FIA’nın yasal işleme yeniden başvurabileceğini düşünüyor.

“Mahkeme yanlış olduğunu söyledi. Bu yüzden FIA yeni bir duruşma ile her şeye baştan başlayabilir. Bu böyle devam eder. Bir masaya oturup ne yapabileceklerini konuşsalar çok daha iyi olur”
“Sanırım FIA yeniden temyize gitmek zorunda kalacak ve belki de kurallarını değişt

irip Flavio ve Symonds’ı yeniden karşılarına geçirecekler. Ben bunu yapmayı bir süre önce zaten önermiştim. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.”


Yorumlar

  1. dijarum bir kişi şike yapıyorsa mahkeme ve fia başkanı da onu affediyorsa çivisi çıkmış tam bu olaya göre.
    birde atatürk ün şu sözü muhteşem.
    ben sporcunun zeki çevik va ahlaklısısnı severim.bilmem anlatabildim mi

  2. Okan-06 :. Her suçun bir cezası vardır olmalı da,Barietore yaptığı eylemin karşılığı ömür boyu men cazası olmasaydı hatta hiç ceza almasaydı bile dünya kamoyu ve bulunduğu ortamın o kişi ile ilgili düşüncaleri nin değişmesi bile bir ceza değilmi? tm cezasına itirazım yok ama dönüşüde ben mutsuz etmez.

  3. pınar gökdoğan avatarı
    pınar gökdoğan

    eh bi de briatoreyi FIA başkanı yapın. nasılsa todtun da bir ayağı çukurda. ve zaten FIAya skandalsız başkan da yakışmıyor.
    tmm briatore F1in eski yüzlerinden gargamellerindendir ama bu kadarı da fazla madem bir suç var cezalarını da çekmelilerdi…

  4. Tamam djarum iyi işler yapmış olabilir ama sana kesinlikle katılmıyorum. Bir adamı desteklerken onun yaptığı saçmalığı da göz ardı etmeyelim. Belki ömür boyu men cezası biraz saçmaydı evet ama spora aynı zamanda renault a yaptığı saygısızlık cezasız kalmamalıydı diye düşünüyorum.

    En başta Nelson un ve diğer pilotların sonra seyircilerin, gözetmenlerin hayatını tehlikeye attı bi anlamda.

    Bu suçununda bir bedeli olmalıydı..

  5. mclaren kafaya taksa 100 milyon doları alır. ingilterede başvursun bir mahkemeye olsun bitsin. briatorenin yetiştirdiği alonso alonsonun meneceri briatore birbiriyle anlaşan karakterler yaptıklarını onaylayan insanlar kader birliği yapmışlar…ve singapur başarısı. güç birliğinin meyveleri bunlar. 🙂

  6. Al birini vur ötekine 🙂

  7. mert merter avatarı

    Bilerek kaza yaptirmak vs vs bunlar belki oldu belki olmadi ama FiA eski baskani by M nin kaprisleri ve asagilik komleksli takintilari yüzünden F1 nereye gelmisti.iyi oldu yavas yavas isler yumsuyor ,
    RON amca da mahkemeye gidip söke söke hakini almali ve ödedigi 100 milyari FIA dan desyil direk byM den almali

  8. Bizim milletin en iyi bildiği laf,! f1 in çivisi çıkmış,başka birşey düşünmeyiz,bu lafı kulananlara sormak istediğim,sizmi çaktınız o çiviyi de iki de bir çivisi çıkmış bilmem nesi çıkmış,barietoure yi savunmuyorum ama acaba dünyada barietore kadar f1 e katkısı olan 20 tane daha adam bulunabilirmi?

  9. ne yazıkki politika her şeyden önce geliyor F1 de buda taraftarları soğutuyor.

  10. vay be adam şike yapıyor bilerek kaza yaptırıyor.hem mahkeme hemde bernie amca affediyor.f1 in çivisi çıkmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir