Raikkonen'in Gönlünden Geçen İsim Vettel

yazar:

kategori:

McLaren’den ayrılıp Ferrari’deki ilk sezonu 2007’de Formula 1 dünyam şampiyonu olan Fin pilot, 2010 sezonu için denk bir mücadele bekliyor ve gönlünden geçen şampiyonun Red Bull pilotu Vettel olduğunu belirtiyor.

Bir sonraki F1 şampiyonun kim olduğu sorusuna Raikkonen: “Söylemesi zor. Ferrari’nin planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Mercedes iyi bir araca sahip olacaktır. McLaren de öyle. Muhtemelen Red Bull da aynı şekilde. Bu yüzden ünvanı, kimi daha çok seviyorsam ona vermem gerekecek: Sebastian Vettel. O çok gerçekçi”

Vettel ile iletişiminin çok olup olmadığı sorusuna ise Raikkonen: “Heikki Kovalainen’i daha iyi tanıyorum. Bir kural olarak, Formula 1’den insanlarla pek fazla temas halinde değilim. Bazen Vettel ile badminton oynarız. İsviçre’de benim tarafıma da taşınıyor. Bu yüzden sanırım birbirimizi daha fazla göreceğiz”


Yorumlar

  1. "mclaren hakan":) namı diğer "musab bera" cım :))
    santander deme bari, yine deşifre oldun 🙂 santander seni ele veriyor hep. senin kokunu alıyorlar vallahi yorumcular :))

  2. Benetton F1 avatarı

    jet man sana önceki yorumumla katılamamıştım ama ilk yorumuna ben de varım.ikincisine olmayaşım kimi'nin geri dönmeyeceğini düşündüğüm içindir.

    bu sezon tam bir bomba olacak kim elinde tutmak isterse sanki onun elinde patlayacak gibi…

  3. Benımde gonlum vettelden yana ınsallah o sampıyon olur ve vettel sadece oturup ısını yapıyo polemığede gırmeyen bır pılot ve cok genc umarım sampıyon olur.

  4. iyi, iyiyi sever 🙂

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    ne güzel başlık olmuş:"gönlünden geçen isim"…çok doğru Kimi gönlünden geçeni söylemiş çok büyük iddaalarda bulunmamış ne güzel bu aralar Raikkonen'in haberlerini okumak 🙂

  6. kimi sana gelince umarım 2011 de dönersin.(daha doğrusu ne olur dön kimi )sensiz f1 tatsız kaldı.sen gerçek bir şampiyonsun.(kim ne derse desin )işte sen bu gride yakışırdın.senin hızın-azmin bu gridi sallardı.

  7. şampiyonluk için mclaren-ferrari-mercedes-red bull hepsinin eşit güçlere sahip olduğunu varsayarsak şampiyonluk adayları alonso-schumi-hamilton üçlüsü.rosberg de süpriz yapabilir şampiyonluk için gereken 4 ana unsur var 1-dayanıklı araba 2-hızlı araba 3-tecrübe 4-gerektiğinde cesaret. tecrübe unsuru vettel de diğerlerinden daha az rosberg de biraz daha fazla vettel e oranla.ancak alono-schumi ikilisinde tecrübe ve casaret unsurları fazlasıyla var onlarra ilk 2 unsur gerekli hamilton ın sorunu baskı altında hata yapması örnek:2007 de son yarışta kimiye kaptırdığı şampiyonluk.ancak yinede en güçlü 3. aday.

  8. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Bu sene bu kadar az rakip varken vettel şampiyonluğu kazanamadıysa, eğer Redbull çok üstün bir araç vermezse önümüzdeki sezonda kazanması bence çok zor .

  9. bir kural olarak formula 1 deki insanlarla pek temas halinde değilim.
    ne demek istemiş acaba?

    bence raikkonen redbulla uzun soluklu detaylı bir anlaşma imzaladı. muhtemelen karadeniz tabiriyle wrc den hovunu alıp seneye redbulla f1 e dönecek. f1 haberlerinde ki klasik bir son cümle ile yorumumu tamamlıyorum.''ne olacağını bekleyip göreceğiz.'' :))

  10. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Vettel'e para basacağını göremedim ben o söyleşide. O kadar da iddia etmiyor yani:-)

  11. MagicAlonso avatarı

    yakın düzeyde rekabetçi araçlar olduğu takdirde bence en güçlü şampiyonluk adayları Alonso hamilton ve shumi olacaktır

  12. Kesinlikle benim favorilerim Vettel ve Hamilton.Kimi bu röportajında Vettel e para yatırdığını söylemişti =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir