Fisichella, 2010'da Yarışmak İstiyor

yazar:

kategori:

Perşembe günü 37 yaşına giren İtalyan pilot, geçen sezon Force India adına yarışıyordu ama sezon ortasında Massa ve Badoer’den boşalan Ferrari koltuğuna geçiş son 5 yarışta Maranello kökenli takım adına yarışmıştı.

Ferrari’de test ve yedek pilot olarak uzun süreli bir anlaşması olan Fisichella, 2010’da yarışmak için fırsatlara açık.

Geleceği sorulan Fisichella: “Asla, asla demeyin; Ferrari ile anlaşma imzaladğım zamanki gibi. Son bir iki sene, Ferrari için süremeyeceğimden emindim, bu yüzden asla, asla demeyin”

“Abu Dhabi benim son yarışım olablir ama belki de değildir. Geleceğimi bilmek iyi olurdu ama yarışmama durumunda Ferrari takımın üçüncü pilot olacağım. Benim için hâlâ çok iyi fırsatlar var”

“Bir başka takım için üçüncü pilot olmak sıkıcı olabilir ama bunu Ferrari adına yapmak harika. Onlarla bir kaç sene birlikte olmak çok önemli ama bu kesin değil. Belki de bir başkası beni arayacak ve birlikte bir sene daha yarışmaya karar vereceğiz. Göreceğiz”

Geçen sene Eylül ayında Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, Fisichella’nın başka bir takımda yarışmasına engel olmayacaklarını hatta bunu desteklediğini söylemişti.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    F1 hayatı boyunca bir başarı olmamış, vasat pilotlardan birisi.Bence yarışmsa daha iyi olur.Onada bugüne kadar hiçbir işe yaramamış Button gibi bir mucize lazım şampiyonluk için..Tabi ilk önce koltuk bulması gerek.

  2. force india da çok güzel gidiyordu ama ferrarinin büyüsüne kapıldı. bence eski takımında kalmalıydı. çok da güzel geliştirdiler araçlarını. belki yeni sezon çok iyi puanlar kazanacaklar.
    bazen heyecana kapılmadan karar vermek gerekir.

  3. bakarsın alonsonun kafasına biri taş falan atar yerine sen geçersin 🙂

  4. MADEM YARIŞMAK İSTİYORDUN NE İŞİN VARDI FERRARİDE… ŞİMDİ TIRMALA DUR…SEN SEN OL FERRARİNİN 3. PİLOTLUĞUNU GARANTİYE ALMAYA BAK 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir