Massa ve Bottas: Daha Fazlası Mümkün Değildi

yazar:

kategori:

Felipe Massa ve Valtteri Bottas, Ferrari ve Mercedes pilotlarını yakalamanın mümkün olmadığını söylüyorlar.

Felipe Massa sıralama turlarını 0.5 saniye geride beşinci sırada tamamlarken, Valtteri Bottas hemen arkasında altıncı oldu.

Bottas “Son turda istediğim ritmi yakalayamadım bu yüzden mükemmel bir sıralama turları değiildi”

“Beşinci ve altıncı sıra Ferrari’nin hızını düşünürsek maksimumdu. Yarın yeni bir gün ve onlarla mücadele etmek için elimizden geleni yapacağız”

“Yarış hızımız güçlü görünüyor. Bu yüzden iyi bir sonuç alacağımızdan eminim” dedi.

Felipe Massa ise “Ferrari bugün bizden belki biraz daha hızlıydı ve hatta mükemmel bir turla bile onlarla mücadele etmek zor olurdu”

“Yine de performansımızdan mutluyum. Motor sayesinde Nico ile mücadele etmek mümkün olabilir. Uzun bir yarış olacak”

“Podyuam çıkmak istiyoruz ve en önemlisi puan almak istiyoruz. İyi puanlar alabileceğimiz iyi bir yarış hedefliyoruz ve bunun için hata yapmamalıyız” dedi.


Yorumlar

“Massa ve Bottas: Daha Fazlası Mümkün Değildi” için bir yanıt

  1. 1,23,983 ve ardından 1,23,940. felipe aracın gideceği max noktayı belirledi bugün ama karşıdaki 2 araç açıkça üstün olunca bu çaba pozisyon anlamında pek karşılık vermedi. hal böyle olunca ve diğer araçlar açıkça geride kalınca, geriye takım arkadaşının önünde olmak kalıyordu ki kolayca gerçekleşti bu da.
    temiz taraf, olabilecek en yüksek pozisyon ve güzel bir startla ilk 3’e bile yükselebileck kadar yakın bir cep. Allah bereket versin, tebrikler felipe. ama startta uyuma bu kez 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir