Virgin Yeni Aracını Silverstone'da Piste Çıkaracak

yazar:

kategori:

Glock, yeni araç ile iki gün boyunca pistte olacaklarını belirtti. Silverstone’da ilk kez piste çıktıktan sonra Virgin aracı ikinci grup testler için Jerez’e doğru yola çıkacak.

Auto Motor und Sport’a konuşan Glock, “Önce Valensiya’ya gitmeyi düşündük ama sonradan Silverstone’da karar kıldık. Yeni bir takım olarak resmi tarihler dışında fonksiyonel testler yapabileceğiz” dedi.

27 yaşındaki Alman pilot, bazı rakiplerinin yeni takım olarak Virgin’in göstereceği agresif performansa şaşırabileceklerini belirtti.

Öte yandan Glock, elinde daha farklı seçenekleri olmasına rağmen Virgin’e geçmeyi seçtiğini söyledi.

“Renault’nun geleceğinin ne olacağı belli değildi. Sauber’de de her şey olabilirdi. Çok sık görüştük ama bana detaylar hakkında bilgi vermediler. Yukarıdaki birkaç takımla daha görüştüm ama her şey belirsizdi. Kararımı vermek istedim ve Virgin projesini gerçekten beğedim.”

 


Yorumlar

  1. yalanın kuyruklusu.. yok efendim başka teklifler de varmış ama virgin'i seçmiş. renault'tan teklif alıp geleceği belirsiz diye reddeden, sauber'den teklif alıp her şey olabilir diye gitmeyen, yukarıdan birkaç teklif daha aldığını söyleyen, sonrasında ne olduğu belirsiz, ne olacağı meçhul yeni kurallarla f1'e girmeyi başarabilmiş bir takımı seçen pilotun aklından şüphe ederim. ve hayatta da bu yalana inanmam.

  2. Daha önce dikkatimi çekmemişti logo gerçekten güzel tasarlanmış, hoşuma gitti. Racing vurgusu hatta çok daha kuvvetli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir