Button Honda’ya Olan İnancını Kaybetmedi

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Jenson Button, motor partnerleri Honda’nın performans konusunda geride kalmasına rağmen Japon üreticiye inancını kaybetmediğini söyledi.

Bu sene McLaren’in motor partneri olarak F1’e geri dönen Honda rekabetçi olacağına dair yaptığı açıklamalarda beklentileri çok yükseltmişti. Ancak McLaren takımı sene başından beri puan mücadelesinin ciddi ortağı olamadı ve genel olarak Manor’u geçebildi.

Button “Honda’ya olan inancımı kaybetseydim şu anda burada oturmuyor ve konuşmuyor olurdum.”

“Bir şeyi sevmediğimizi hissediyorsak direkt olarak Arai-san ve Honda mühendisleriyle konuşuruz. Araçta bir şeyi sevmiyorsak Eric ve ana aerodinamistlerle konuşuruz.”

“Ancak bu sene hepimiz sıkı çalışıyoruz. Sporun zirvesindeyiz ve gözler önündeyiz. Neler yaptığımıza dair iyi toplantılar yaptık. Bazı şeylerin hemen yarın olmasını istiyoruz ancak böylesi rekabetçi bir sporda bu asla mümkün olmaz.”

“Sene başına bakarsak garajdan çıkmaya zorlanıyorduk. Çok uzun mesafe kat ettik ancak yarış pilotu her zaman daha fazlasını ister.”

“Her zaman işlerin daha hızlı ilerlemesini istersiniz ancak F1 çok rekabetçi ve motorlar o kadar karmaşık ki değiştirebileceğimiz şeyler kısıtlı. Sezon içerisinde fark yaratmak çok zor.”

“Gelişeceğini görüyorum ancak ne kadar hızlı olacağını kimse bilmiyor. Sakura ve Woking’deki herkes aralıksız çalışıyor. Ancak köşeyi ne zaman döneceğinizi, kazanmaya ne zaman başlayacağımızı bilmiyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Button Honda’ya Olan İnancını Kaybetmedi” için 5 yanıt

  1. 2003’ten 2008’e kadar da Honda’ya güvenmiştin. Honda ile son sene sadece 3 puan kazanabildin Button.

    1. bunu ciddi olarak mı paylaştınız? 🙂

      1. Hamsterların gücünü küçümseme. Yüz tanesi bir araya gelirse neredeyse bir beygir ediyor. Honda nasıl beygir gücünde Reno’yu geçti sanıyorsun?

      2. Bence bunu da yabana atmamak lazım iki hamster aynı anda koyulursa devirdaim sağlanarak yakıtsız, sadece hamster yemiyle çalışan motorlar üretilebilir bence 😀 Honda şampiyonluk için bayağı büyük bir adım atmış artık yarışlarda 100 kg sınırı onlar için yok 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir