Magnussen: F1 Deneyimim Çok Fazla

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, yıllardır F1’de yer aldığını ve deneyiminin oldukça fazla olduğunu söylüyor.

Eski F1 pilotu Jan Magnussen’in oğlu Kevin Magnussen, uzun yıllar McLaren’in genç akademisinde yer aldı ve 2012 ve 2013 yıllarında takımla zaman zaman F1 testleri gerçekleştirdi.

2014 yılında McLaren ile tam sezon yarışan Danimarkalı pilot, ilk yarışında podyuma çıkmasına rağmen ilerleyen yarışlarda Button’a mağlup oldu.

Bu yıl yine McLaren ile çalışan Magnussen takımın test pilotluğunu yapıyor.

Adı deneyimli bir pilot ile anlaşmak isteyen Haas ile anılan Magnussen “Herhangi bir takımın yararlanabileceği iyi bir deneyime sahibim. 2012 yılından bu yana McLaren ile F1 aracı kullanıyorum”

“Altı yıldır McLaren ile çalışıyorum ve geçen yıl tam sezon olarak yarıştım. Üç yıldır F1 seviyesinde sürüşler yapıyorum”

“Bu yıl takım test pilotu oldum. Bir sürü insanın bildiği şeyden daha fazlasını biliyorum. Bu deneyimlerim herkes için faydalı olacaktır”

“Ben bir yarış pilotuyum ve F1’de yarışmak istiyorum. Henüz bu konuda bir gelişme yok. Bunu yapmak istiyorum ve bunun için ne yapmam gerektiğini bakacağım”

“Takıma genç bir pilot olarak katıldım ve iyi bir zaman geçirdim. Çok fazla şey öğrendim ve bunlar beni çok daha güçlü yaptı”

“Burada yarışmak çok iyi olurdu. Ama onlar iki dünya şampiyonuna sahipler ve ikiside çok iyi iş yapıyor. Onlar her yarış ve sıralamalarda birbirlerine çok yakınlar”

“Burada yer yoksa diğer takımlar ile ilgileneceğim. Neler olduğunu görmek her zaman iyidir. Artık yarışmam gerekiyor”

“Hangi takım olacağını bilmiyorum ancak Haas’in projesi ilginç görünüyor ve gelecek neler olacağını gösterecek”

“Takıma en iyi şekilde yardım etmeye çalışıyorum. Elbette mucize gerçekleştiremem ve herşeyi çözemem. Ama yardım ediyorum ve görüşlerimi bildiriyorum”

“Örneğin yarış sürücüleri meşgul olurlar ve ayarlar hakkında büyük kararlar vermeleri gerekir. Bu yüzden her zaman griddeki diğer araçlarının on-board videolarını analiz etmeniz gerekir”

“Bunları izler ve analiz edersiniz. Dünyadaki bütün zamanımda mühendis ve sürücülere oldukça yararlı olduğumu düşünüyorum!” dedi.


Yorumlar

“Magnussen: F1 Deneyimim Çok Fazla” için 10 yanıt

  1. Bence Button gitmeli. Ve Magnussen gelmeli. 2014 te fena değildi. Ya da HAAS iyi bi seçenek 🙂
    not (kızmayın Mclaren-HONDA’cı brolar)

  2. Esteban Gutierrez kazmasından daha çok hakkettiği aşikar ve tartışılmaz ama hayat işte

  3. Sırası mı şimdi olum? 🙂 Şaka bir yana McLaren olmasa bile F1 koltuğunu hak ediyor bence. Seneye yarışmalı.

  4. mclaren’in bu sıkıntılı zamanları çaylak test etmek için doğru bir zaman değil. 2 şampiyonla devam etmeliler. ayrıca button en fazla 1 sene daha burda. magnussen(şansını denedi) ve vandoorne’yi yeteneklilerse çok görürüz.

    1. Araç olmadıktan sonra 2 şampiyon bile kurtarmıyor 🙂

  5. Muammer UYAR avatarı

    Kusura bakma Magnussen şu an hiç sırası değil.Mclaren Honda nın genç yeteneklere şans vermekten çok çok daha büyük sorunları var.Şanssızlığın, Mclaren in en sancılı dönemine denk geldin.

  6. Button ile yer değiştirmeliler bence. Magnussen çok hevesli, hevesini kırmamak lazım.

  7. Şu çocuğu direksiyon başına geçiriiiin 🙂

  8. Haas ilginç olabilir Kevin için. Ferrari motorlu bir araç takım arkadaşı da Vergn olsa süper olur.

  9. Mag istiyoz seni ya gel bro !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir