Hamilton, Drake ile Düet Yapacak

yazar:

kategori:

Son dünya şampyionu Lewis Hamilton, şarkıcı olma yolunda ilk adımlarını atıyor.

Özel hayatı ve yaşam stiliyle dikkatleri üzerine çeken ve zaman zaman eleştirilen Hamilton, son olarak boyattığı sarı saçlarıyla gündeme gelmişti.

Ancak İngiliz pilot duracağa benzemiyor.

İngiliz pilot cuma günü yaptığı açıklamada Kanadalı Müzisyen Drake ile düet yapacağını duyurdu.

Hamilton “Dünyanın en mutlu adamıyım. Bir gün albümüm yayınlanacak. Ama kendi zevk aldığım sürece bunu yaparım” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Drake ile Düet Yapacak” için 11 yanıt

  1. Bu adami james hunt’a benzeten ben miyim acaba bir tek?

  2. Hamilton en rahat dönemlerini yaşıyor beni kimse durduramaz demesinin nedeni de içinde bulunduğu kosullar 3 yarıs sallansa gene sampiyon olabilecek rakipsiz bir araca sahip o da gönlü istediği gibi davranıyor.Farklı bir takımda olsa bunları zaten yapamazdı isler biraz ters gittiğinde özel yaşamınız sizi bitiren en büyük etken olur.Kazandığınız müddetçe kimseye hesap vermezsiniz.

  3. adamdan beklenen, yarış kazanması ve şampiyon olması..
    bunu da yapıyor..

    özel yaşamı ile ilgili olarak, kubica gibi kendine zarar vermediği ve motivasyonunu etkilemediği sürece sorun yok bence.. sonuçta eğlence sporu yapıyor, popüler olması ona ve takımına yarıyor.. bu yaşlarda kendisini mutlu hissetmesinden ve eğlenmesinden doğal bir şey yok..

    günümüzün James Hunt’u işte 🙂

    1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Aslında yazdığın gibi söylenenlere katılmıyorum.Popüler olması ona ve takımına yaradığına inanmıyorum.Onunla güreşecek seviye de bir araç yok.O yüzden neyin ne olduğunu,nasıl olduğunu bence bilemeyiz.Bu F1’den eğlence sporu olarak bahsediyoruz ama kimler için ?

      1. zaten sorun işler kötü giderken bunları yapmasıdır. örnek olarak mclaren deki kötü döneminde böyle eğlenceler yapmıyordu. mclaren takımı da bu tarz şeylere pek sıcak bakmıyordu.

        şu anda elinde yenilmez bir araç var. bunun tadını çıkarıyor. yani başa baş giden bir mücadele içerisinde rakipleri olan bir araç ile yarışınca bunları yaşayabilir, o zaman alın teri döküp bunları haketti diyemeyiz. bu ona haksızlık olur. elinde iyi bir araç olması, diğerlerinin elinde daha düşük hızlı bir araç olması hamiltonun suçu değil çünkü.

        içinde bulunduğu durumun tadını çıkarması onun adına iyi bir durum. çünkü bazı takımların ve pilotların böyle rakipsiz dönemleri hep olur. bu yakın zamanda schumacher+ferrari, vettel+redbull dönemlerinde de oldu..

        dolayısıyla hamilton a çok kızmıyorum 🙂

        1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
          [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

          ”elinde iyi bir araç olması, diğerlerinin elinde daha düşük hızlı bir araç olması hamiltonun suçu değil” Böyle düşünüyoruz,yanlız kendisi karşısın da mücadele edicek bir araç istemiyor.O yüzden bu düşünceye de katılmıyorum.Suçu olup olmaması umrumda değil..Hamiltona taraftarı olsam yaptığı şeyler hoşuma giderdi.Bu site de ”insanlar” yaptığı şey için Hamiltonu kınıyorlar vesaire.Yahu bu adam ev babasımı efendi (vb) olmasını istiyorsun,İnsanları kendi düşüncelerine göre zorla empoze edemessin,bırak tadını çıkarsın,kızmak anlamsız o yüzden derler adama 🙂

  4. Bence ikon olmaya çalışıyor.

    Bu kadarı fazla bence biraz dışarından yardım almaya ihtiyacı var.

  5. Hollywood çocuğu oldu çıktı iyice ya.

  6. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Bu çivisi çıkmış dünyanın tadını çıkar adamım.

  7. Keşke McLaren’de kalsaydın da arka taraflarda sürünseydin en azından hala saygı duyulacak biri olurdun.Bir insan kendini bu kadar mı rezil eder.

  8. vw-tdi-power avatarı

    Napıyorsun be adam ya..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir