Singapur GP’de Sis Tehdidine Rağmen Değişiklik Yok

yazar:

kategori:

Singapur GP yetkilileri, bu hafta sonu olan sis koşullarına rağmen henüz yarış planlarında bir değişiklik olmadığını söyledi.

Son 24 saatte yapılan ölçümlerde hava kirliliği seviyesinin 130 – 161 PSI arasında olduğu belirlendi. Bu sağlıksız olan bölgede oldukça düşük bir rakam.

Bu kirli hava koşulları nedeniyle bazı sportif faaliyetler çoktan iptal edildi ancak yarış organizatörleri F1 programında bir değişiklik planlamadıklarını söyledi.

Açıklamada “Mevcut ölçümlere göre yarış için değişiklik planı yok.”

“Sis durumu günden güne değil, saatten saate bile değişebiliyor. Bu yüzden yarış hafta sonundaki seviye nasıl olacak tahmin etmek mümkün değil.”

“Hükümet yetkilileri ile bu konu için yakından çalışmaya ve mümkün olduğu zaman ilgili verileri almaya devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan açıklamada kirlilik değerlerinin sürekli olarak halka bildirileceği ve yarışta tüm seyircilere maske tedarik edileceği belirtildi.

 


Yorumlar

“Singapur GP’de Sis Tehdidine Rağmen Değişiklik Yok” için 2 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Umarım bi nane olur da mercedes kazanmaz.

  2. 4-5 gün önce oradaydım,ve gündüz berbat gri bir hava vardı.Rüzgar pistin oralarda çok kuvvetliydi.Heran Yağış olabilecek bir iklime sahip Singapur,tıpkı Malezya gibi.Ama hiç bir şey yarışın iptal edilmesine yol açamaz 😉 Heyecanla bekliyoruz bu güzel şehirdeki yarışı ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir