Kobayashi Agresif Tarzını Sürdürecek

yazar:

kategori:

 

Japon sürücü 2009 sezonunun sonunda yaralanan Timo Glock’un yerine Toyota’ya geçmiş ve yarış yeteneğiyle herkesi etkilemişti.Brezilya ve Abu Dhabi’de dünya şampiyonuyla direksiyon direksiyona mücadelelerde bulundu ve başarılı geçişler gerçekleştirdi. 

O zaman 2010 ile ilgili kesinleşmiş bir anlaşması olmamasına rağmen tam zamanlı bir sürücü gibi zorlayacağını taahhüt etti.

Sauber C29’un tanıtımında Kobayashi “Bunun bana özel bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu sadece benim stilim.Bu şekilde devam edeceğim, tabi ki kazalara karışmadan.Bu benim tarzım ve değiştirmeyeceğim” dedi.

Kobayashi, son dakikada çağırılmak yerine kış testlerinin başından beri yarışlara hazırlanabildiği için 2010’da daha iyi bir durumda olacağından emin.

“Bu sezona hazırlanmak için yeterli süreye sahip olarak geldik.”

“Geçen yılki son iki yarışta test yapmamıştım ve oldukça zor olmuştu.Şimdi birçok test yapma şansım var ve araçla sezonun başından itibaren birlikte çalışabileceğim.”

Sürücü Sauber ile anlaşmaya varmadan önce Renault ile görüştüğünü söylüyor.

“Her şeyi bilemiyorum çünkü görüşmeyi ben yapmadım, ama son ana kadar Renault ile Sauber arasındaydık.”

“Bu son fırsattı ve buraya karar kıldık. Diğer ihtimalin ciddi olup olmadığını bilmiyorum, ama tabi ki daha fazla takımla görüşme vardı.”

Kobayashi 2010 sezonu için tahminde bulunmakta isteksiz ama amacının yarış kazanan ilk Japon pilot olmak olduğunu söylüyor.

“Kazanan ilk Japon sürücü olmak istiyorum, bu benim nihai amacım.Fakat şimdi bunun hakkında düşünmek için çok erken, şimdi sadece testler üzerine yoğunlaşıyorum.”

 


Yorumlar

  1. seyfi baydar avatarı

    dünkü yorumumda belırttıgım gibi kobayashı toyotanın f1 e en buyuk hedıyesı onu ızlemek ıcın sabırsızlanıyorum..

  2. benim ikinci favori pilotumdur kendisi.bu adamın ilk yarışı herkesi olduğu gibi benide etkilemişti.

  3. Agresifliğini sürdürüp, açıklamalarındaki gibi kazalara da karışmazsa; "bir yerlere çarpmayan kamikaze" olacak Kobayashi…

  4. videoyu attık kobayashi'yi unuttuk.umarım sauberdekiler orta sıralar için rekabetçi bir araç üretmiştir sende bu araçla kendi gösterirsin.brazilya yarışında öyle deli savunma yaptı ki 10 tur onun yüzünden ecel terleri döktüm.button kobanın çok farklı yarış çizgisi kullandığını söylemişti.hakemlere de şikayet etmişlerdi.

  5. yarınki testlerden önce ilk video benden gelsin.williamsın yeni araçla attığı ilk turun videosu.bunca zamandan sonra f1 aracının sesini duymak güzel.videoyu williamsdan birileri yapmış biraz eğlence katmışlar için içine.
    http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-news/227028/video-spy-shots-of-new-williams/

  6. 2010 da özellikle takip edeceğim bir pilot. yarışlara renk katacağından eminim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir