Video: Force India VJM03 Lansman

yazar:

kategori:

 

Videoyu göremeyenler http://www.trf1.net/engellenmis-sitelere-girmek-icin-open-dns1.html burayı takip edebilir.


Yorumlar

  1. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    nedir bu ön burun böyle williams da böyle Force india da böyle yapmış sanki platypus hayvanının burnuna benzemiş gibi :))

  2. @ali kaya; acikcasi bu yonuyle hic dusunmemistim. isin ozunu bilmiyoruz pek ama dedigin cok mantikli geldi bana.

  3. evet size katılıyorum ali kaya. özellikle de pitstop esnasında 1 sn daha fazla beklyip 3 turluk fazla yakıt alınarak 2. pitstop esnasında atak yapmadan ferrari geçilebilirdi. böylelikle podyum da teklikeye atılmamış olurdu.

  4. fisi yok artık bir başarı gelşeceğini sanmıyorum.bu takımın tarihine sutil değil pol pozisyonu ve kers olmasa kimide galibiyet getirecek olan fisichella geçti.şundan eminimki fisi ferrari koltuğu boşta olmasaydı kesin geçerdi ama aklında galibiyet alamamış ferrarinin özlemine engel olursam 2.ci koltuğu ve dolayısıyla ferrari adına yarışma hayli ortadan kalkacaktı ama duygusal olarak hem kendi adına hemde force india adına podyum yeterli olacağı için geçmek istemedi.unutmayın tüm yarış boyunca hep yarım saniye içinde takip etti kimiyi.hiçbir kimse 40-50 tur bu kadar küçük bir zaman diliminde bir aracı takip etmez ya geçersin yada gerilersin bu kadar basit.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir