Petrov Tarafından Söylentilere Cevap Geldi

yazar:

kategori:

Petrov’un koltuk için Renault’a 15 milyon avro sözü verdiğine inanılıyor ve Rus bir internet sitesindeki habere göre babası Alexander Petrovic, evinin ipoteğine karşılık kredi alma talebine cevap bekliyor. Buna göre eğer 1 Mart’a kadar kredi çıkmazsa Petroc koltuğu kaybedecek.

Menajerin bildirisi: “Renault F1 Takımı ile Vitaly Petrov arasındaki durumla ilgili olan medyadaki bazı söylentilerin ardından pilotun menajer grubu, bütün dedikoduları yalanlıyor; bunlar pilotun babası ile yapılan söyleşinin yanlış anlaşılmasından ibarettir.”

Bildiri de ayrıca Petrov’un, sezon hazırlıklarını sürdürdüğü de belirtildi.

Bildiri: “Renault F1 Takımı ile Vitaly Petrov’un menajerlerinin anlaşmaya vardıklarını ve 2010 için bağlayıcı bir anlaşma imzaladıklarını doğrulamak istiyoruz. Vitaly, FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 19 yarışının tamamında takım adına sürecek. Şu anda hem takım hem de pilot, bir sonraki resmi teste hazırlanıyor, test de 10-13 Şubat tarihlerinde Jerez pistinde olacak. Bundan başka açıklama olmayacak”


Yorumlar

  1. alonsomassa avatarı

    futbol saçmalıktır.hiç haz etmesemde ülkeye gelen Avrupadan şutlanmış para için top oynayan zavallıları hava alanında karşılayan şu kitleyi görünce.griddeki petrov yada senna yada kobayashi bile onlardan daha populerken bizim ülkede malesef tarzan rıfkılara Beckham muamelesi yapılıyor.f1 pilotlarının yaptığı antremanının 100 de kaçını yapıyorlar acaba. futbol sadece bir eğlence olabilir spor değildir.spor;motorsporları,kış olimpiyatları ve tenis tir.birde basketbol özellikle nba.hepsi o kadar.

  2. Cok dogru sanki Afrikada gibi toptan baska bir siy bilinmez.Ikincisi kafayi kulanin:hangisi da iyi:bilet 250 euro seirci 10.000. Yoksa bilet 150 euro seirci 30.000-mi.Ya bir kucuk cocuga sorarsan cevabi verecek.Cok kutuydu tribunleri bos gurmek.Tun dunya bunu haberlerde konustu.

  3. sorsanıza bizim spordan sorumlu devlet şahıslarına fenerbahçe ve galatasaraydan başka bu dünyada bir spor dalı varmı.en çokta merak ettiğim istanbulpark gibi bir mirasın ellerinden uçup gittikten sonra sittirsene gelemeyeceğini bir bilseler kafalarını duvarlara vururlar tabi o zaman o makamlarda işini yapacak gerçek kişilerin olduğunu varsayarsak.bunlar ellerindekinin farkında bile değiller.
    doğru ya ne gerek var fenerbahçe son anda paçayı yırttı gibi haberler dururken f1 ile ilgili bir haberi trt bile spor bülteninde vermiyorsa.üstelik bunu resmi yayıncı kuruluş sunmuyorsa vede pazarlamıyorsa.unutmayınki köpeğin bile önüne ne koyarsan onu yer.bu ülkede akşama kadar bütün türk kanalları futbol menüsünü koyuyor ve insanların hobisi o top arkasında koşan saçma bir spordan başka bişey değilse.tabi futbol spor değilde üç klüp ve lig tv gibi büyük kurumun baronunlarının insanlardan faydalandığı bir rant ise.

  4. alonsomassa avatarı

    bu adam para getimese bile f1 de olmalı.

  5. Heikki BeRKaNeN avatarı
    Heikki BeRKaNeN

    Yok gerçek değiLdir herhaLde.Adam TesTLere kaTıLdı.

    BeLki de RenauLT TesTLerde beğenmedi adamı ve posTaLamak isTiyordur.

    Varsa öyLe bir şey RenauLT adına saf saLak saçmaLığı oLur..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir