Stefan GP Hazırlıklara Devam Ediyor

yazar:

kategori:

FIA başkanı Jean Todt, USF1 ve Campos’un sezonun geri kalanında da yarışamaması durumunda Stefan GP’nin gridde otomatik olarak yer bulamayacağından da bahsetmişti bugün yaptığı açıklamalarda.

Ancak gelen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Bahreyn’e ekipmanlarını yollayan Stefan GP, Malezya’daki yarış için de ekipmanlarını yollamış. 

Takım patronu Zoran Stefanovich ilk yarışlar için ekipmanları hazır ederek doğru şeyi yaptıklarına inandıklarını söylüyor.

“Bu onların kararı. Biz hiçbir zaman özel bir statüye ya da otomatik bir giriş hakkına ihtiyacımız olduğunu söylemedik. Sadece bunu yapabileceğimizi söylüyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz ve bunu yapabiliriz.”

“Eğer birileri bu işi yapamıyorsa yerlerine yenileri gelmelidir.”

 


Yorumlar

  1. müthiş bir azim. başkaları kendilerine verilen hakkı kullanamıyorsa, neden hazır olanlara engel olunuyor anlamış değilim. acaba bu noktadadamı politik oyunlar devreye giriyor diye düşünmüyor değilim hani.

    "FIA başkanı Jean Todt, USF1 ve Campos'un sezonun geri kalanında da yarışamaması durumunda Stefan GP'nin gridde otomatik olarak yer bulamayacağından da bahsetmişti bugün yaptığı açıklamalarda"

    bu cümleyi okuyunca öğrenciyken başımdan geçen bir anım geldi aklıma.
    sıkılmazsanız anlatayım.

    ben 3.sınıftayken bizlerden en az 10 yaş büyük iki öğrenci cisday dersinin sınavlarına giriyor ve her zamanki gibi başarısız oluyorlardı. hoca her zamanki gibi sınav öncesi hoca onlara; "neden hala ısrarla geliyorsunuz, sizi mezun etmeyeceğim" diyordu…..

    umarım sıkılmamışsınızdır.

  2. alonsomassa avatarı

    f1 de olmayı hakediyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir