Glock: Virgin İçin Esas Olan Kuru Zeminde Yapılan Sürüş Olacak

yazar:

kategori:

Hayal kırıklığı yaratan testlerin ilk gününün ardından Glock yağışlı hava ve geç ulaşan parçalardan dolayı çok az sayıda tur atabildi ve Alman pilot aracın ne kadar rekabetçi olabileceğiyle ilgili bir görüş sahibi olmak için çok istekliydi.

Virgin takımı aracını rüzgar tünellerini kullanamadan tasarlamıştı ve eski Toyoyta pilotu parçaların yeni bir alana adım attığının fazlasıyla farkındaydı.

Glock testlerin ardından basın mensuplarına “Bildiğiniz gibi Toyota’dan farklı çünkü koltuğa oturduğunuzda hiçbir şey hissetmiyorsunuz ve ‘Kahretsin sürmek istiyorum diyorsunuz’ çünkü durum değişmeyecek” dedi.

“Arkanıza yaslanıp normal bir şekilde takıma yardım etmeli ve takımın yaptığı şeylerden emin olmalısınız.”

“Mekanikerler çok iyiler ve benim için alışmak çok kolay oldu çünkü ilk yılımızda özel birşey yapamayız. Bu Formula 1 de mümkün değil.”

“Daha yavaş bir başlangıç olacak ama belirli bir ritm içerisinde geliştiğimiz zaman daha iyi gideceğiz ve o kadar da kötü olmayacağız.”

“Testlerde güvenilir bir araç gözlemledik ve araç üzerinde hiç bir yenilik yok ama gelecekte olacak. İlk yarışa kadar yetiştireceğimiz işlerimiz var.”

“Eminim yeni güncellemeler gelecektir ama esas soru diğer takımların arasında nerede olduğumuz.Bizim başlangıç noktamız neresi. Bunu görmek için de kuru bir pist bekliyoruz.”

“İlk 3 ya da 4 yarışın hatta ilk sezon bizim için test niteliğinde olacak ve sonrasında gerçek bir yarış göreceksiniz.”


Yorumlar

  1. Heikki BeRKaNeN avatarı
    Heikki BeRKaNeN

    bence saçmaLık.bu sezon hiç mi yağmurlu bi yarış olmayacak.garanti verebiliomsnz ?

    DiyeLim maLezya da Tekrar yağmur yağdı pisTe çıkmıcakmsnz ? şakacı bunLar yaa 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir