Liuzzi, İlk Günden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

İtalyan pilot Jerez’de kuru zeminde sadece bir kaç tur atabildi ama yine de yeni araçtan memnun.

Liuzzi: “Bugün oldukça ilginç ve iyi bir sürüş yaptık. Bizim için kontrol edilecek en önemli şey, herşeyin yolunda olması ve dayanıklılığın iyi olması. Bunlar da oldukça iyiydi.”

“Araç her şarta iyi tepki verdi ve testin ilk gününde yapması gereken herşeyi yaptı. Hız net değil, çünkü net bir referansımız yok ama bana göre herşey iyi tepki verdi. Araç iyi bir performans ve dayanıklılık gösterdi.”

Force India pilotu, kuru zeminde attığı az turda aracın hakimiyetinden de memnun kaldı.

Liuzzi: “Kuru zeminde gerçekten ii bir denge gösterdi. Islak zeminde ise bir parça sinirliydi ama bir yağıp bir yağmaması ile geçen gün içinde bir çok farklı şartlar oluşmuştu. Bazen ıslak bazen geçişteydik. Bu yüzden değerlendirmesi zor”

“Genel olarak araç için oldukça iyimserim ve bugün hissettiklerimizi doğrulayıp doğrulayamayacağımızı göreceğimiz bir sonraki günü sabırsızlıkla bekliyorum”

Liuzzi ayrıca Force India’nın geçen haftaki Valensiya testlerine katılmama kararından pişmanlık duymadıklarını da ekledi

Liuzzi: “Bir şey yapmaya eğer %100 hazır değilseniz beklemek daha iyidir. Şimdi burada 3 günümüz daha var ve gelecek hafta da 4 gün. Bu yüzden şansız olduğumuzu ve Bahreyn’e kuru zemin testi olmadan gideceğimizi düşünmüyorum”

“Valensiya’yı kaçırmak, takım açısından iyi bir karardı. Çünkü tamamıyla hazır olmamız gerekiyordu, şimdi öyleyiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir