Piquet İlk Kamyonet Serisi Yarışında Altıncı Oldu

yazar:

kategori:

Sıralamalarda yirmi ikinci olan, 1 numaralı Toyota Tundra ile Red Horse Racing adına yarışan Piquet, yarış içinde bir ara ikinciliğe kadar yükselmişti.

Yarışın ardından Piquet, “Harika bir his bu. Yarışı bitirebildiğim ve beladan uzak kaldığım için çok mutluyum. Bu anlatılamayacak bir şey. Çok fazla baskı var ve bir o kadar da eğleniyorsunuz.” diye konuştu.

Piquet’nin takım arkadaşı Timothy Peters ise yarışın galibi olan isimdi.

Eski Renault pilotu 6 Mart’taki yarışta da gridde olmayı umduğunu ama henüz 1 numaralı araçla yarışmak için tam zamanlı bir anlaşma yapmadıklarını belirtti.


Yorumlar

  1. NASCAR tam onluk. Cin pilotların yeri orası bence.

  2. piquet özünü bulmussun 🙂

  3. sevindim pike adına. gp2'de zaten başarılı bir pilottu; fakat renault ile olan macerasında bu başarısından söz edemedik hiç. üstüne bir de briatore kişiliksizinin tezgahına alet olup isminin lekelenmesi eklenince, giriş yaptığı bu seride başarılı olması çok önemli kendisi adına.

  4. elif çivici avatarı

    Bence orada kalmalı,adı bu kadar lekeliyken dünyanın en iyisi olsan bile almazlar aa tabi unutmuşum baba parası çoğu şeyin kapısını açmakta eğer campos yetişirse bi koltuk verebilir piquet ye çünkü maddi işleri baya karışık.

  5. 1 Numarayla mı yarışıyor ?!

  6. kal orda kal.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir