Virgin Dayanıklılık Sorunlarını Çözmüş

yazar:

kategori:

Timo Glock bugünün öncesi geçen hafta yaşanan ön kanat ve bugün yaşanan hidrolik sorunları nedeniyle toplamda sadece 26 tur atabilmişti. 

Ancak araç bugün iyi durumdaydı ve Alman pilot 72 turu tamamladı. Değişken koşullarda Vitantonio Liuzzi, Lewis Hamilton, Sebastien Buemi ve Heikki Kovalainen’den daha hızlıydı.

Wirth, “Dün yaşadığımız sorunlar daha önce yaşadığımız türden değildi. Sonunda sorunu bulduk ama çözmek için geçti. Gece boyunca problemi çözebilmek için çalıştık, bugüne hazırladık ve iyi bir gün geçirdik.”

“Timo geçen hafta hiç iyi bir test geçirmedi. Bu yüzden sonunda onun da araçta iyi zaman geçirdiğini görmek güzel oldu. Aracı kullanmak da zevk aldığı belli oluyor. Bugün yüzünde koca bir gülücükle dolaştı. Tüm takım sürekli devam eden bir çaba içinde ve sonunda ödülünü almak güzel. Ama keşke kuru pistte turlar atabilseydi, yazık oldu.” dedi.

Daha fazla kuru hava istense de Wirth ıslak pistte çalışmanın, Virgin’in Bahreyn’de yeteri kadar hazır olamayacağı anlamına gelmeyeceğini düşünüyor.

“Problemleri bulup çözüyoruz. Hava şartları nedeniyle işi bırakmıyoruz.”


Yorumlar

  1. seyfi baydar avatarı

    kulağa hoş geliyor..

  2. hadi bakalım toparlayın kendinizi yeni gelenlerin sonuncusu olmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir