Buemi, 2010'da Düzenli Puanlar Hedefliyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotu, Jerez’de son iki gündür teste çıkıyor. Çarşamba günü 4.hızlı isim olan Buemi, hidrolik sorun nedeniyle 3 saat piste çıkamadığı Perşembe günü ise 11. oldu.

Buemi iki günde toplam 136 tur attı ve sezon öncesi tur sayısını 466’ya taşıdı.

Buemi: “Düsüt olmak gerekirse karşılaştırılamaz bile. Kendimden çok emin görğnmek istemiyorum ama dürüst olmak gerekirse araçla çok daha iyi hazırlandım; hem fiziksel hem de zihinsel”

“Geçen sene Melbourne’ye gitmeden önce sadece yarım gün teste çıkdım ve o günde araçta büyük sorunlar vardı. Bu yüzden aracın neler yapabileceğini veya hakkında neler düşünülebileceğini bilmeden (ilk yarışa) gittim”

Buemi, şimdi kendini takımın bir parçası olarak hissettiğini, 2010’da sürekli olarak puan alabileceğine inandığını söyledi.

Buemi: “Kendime çok güveniyorum. Takımla, mühendislerle kendimi iyi hissediyorum. Evimde gibiyim, bu da iyi. Performanstan oldukça memnunuz, olmak istediğimiz yerdeyiz”

“Düzenli olarak puan bölgesinde oolmak istiyorum, takım arkadaşımın önünde olmak istiyorum ve geçen seneye göre daha iyi bir iş çıkarmak istiyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir