Kobayashi, Az Sürüş Yapmalarını Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Cuma günü Japon pilot, 5 saatten fazla zamanını garajında geçirdi ama dayanıklılık sorunlarına testlerde yakalanmalarını tercih ettiğini de belirtti.

Kobayashi: “Yakıt ile ilgili bazı sorunlarımız oldu. Ama Bunu gelecek hafta bilmektense şimdi bilmek daha iyi. 20 tur kadar attım ve bazı veriler de topladık”

“Eğer yarın bir sroun yaşamazsak, bütün programı tamamlayabilriiz. Endişeli değilim. Ve eğer Jerez’de bütün hafta bir sroun yaşamasak ve yarışa gidersek, bu büyük bir karılıklık olacaktı, bliyor musunuz? Bazı sorunları şimdi gidermek daha iyi”

Kuru zemin çalışmalarından yoksun kalmasına rağmen Kobayashi, Cumartesi günkü hava tahminlerinin, Sauber’in arayı kapatması için ümit verdiğini belirtti.

Kobayashi: “Yarın da iyi bir hava olması bekleniyor. Bu yüzden programımıza devam edebiliriz. Şu anda sorun yok. Hiç bir şeyden endişe duymuyorum. Tempomun, tur dereceleri açısından şu anda kabul edilebilir olduğunu söyleyebilirim. Enişeli değilim. Sorun yok. Eğer şimdi sorun yaşarsak, yarışlar için iyi olmalıyız”

Japon pilot, rakiplerine göre nerede olduğuklarını değerlendiremediğini de belirtti.

Kobayashi: “Herhangi bir fikrimiz yok. Bugün sadece 20 tur attık, biliyor musunuz? Nerede olduğumuza karar vermek için gerçekten doğru durumda değiliz”

“Şüphesiz bazı veriler topluyoruz ama bugün çok fazla çalışamadık, ayar çalışmaları gibi. Seansın oğunda yakıt sistemi sorunu yaşadık. Ama kendimize çok güveniyoruz”


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Kobayashi safkan bir pilot olduğu geçen sezonun sonunda bize gösterdi.

    hala çaylak olmasına rağmen bir de böyle olgun cümleler kurabilmesi ve yapıcı konuşması geleceği hakkında oldukça iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir