Anderson: "4 Yarıştan Feragat İstiyoruz"

yazar:

kategori:

Charlotte kökenli takım, son söylentilere “bir yere gitmiyoruz” cevabını vermişti. Şimdi ise New York Times’e konuşan Anderson, ekonomik sıkıntılarının olduğunu söyledi.

Anderson: “Kaç yarışı kaçırabileceğimizi netleştirmek için FIA ile birlikte çalışıyoruz”

Anderson, Concorde Anlaşması’nın, takımlara her sezon 3 yarış kaçırma şansı verdiğini söyledi ama yönetim kurulunun geçenlerdeki açıklaması, bunun ihlâl olacağını öne sürmüştü.

Jean Todt’tan bir cevap bekleyen Anderson: “İdeal şartlarda 4 yarışa katılmaz ve Barselona’da piste çıkabiliriz”

Anderson, FIA’nın USF1’in teklifini kabul etmeyiz spordan uzaklaştırabileceğini de kabul etti.

Anderson: “Herşey mümkün diye düşünüyorum. Ama bunda esas nokta ne?”

“Neden bize hak tanıtıp, yola ilk tümsek çıktığında da işin dışına çıkarsınlar ki? Onlardan aldığım mesaj kesinlikle bu değil. Bize yardım etmek istiyorlar, bizi kapatmak değil”

USF1 ortağı ayrıca FIA başkanının, ‘ekonominizi düzeltin, sorun kalmaz’ dediğini de belirtti.

Anderson: “Eğer karar vermek 1-2 hafta sürerse, destek sürecektir.”

Anderson ayrıca Jose Maria Lopez’in hâlâ 2010 için takımlarına ait olduğunu söyledi ama Arjantinli pilotun başka bir takımla anlaşabileceği yönündeki haberleri de yalanlamadı. Bununla birlikte Youtube’den Chad Hurley ve sportif sorumlu Peter Windsor’un takımdan ayrılmadıklarını belirtti.

Anderson: “(Lopez) Eminim ki seçeneklerini değerlendiriyordur.”


Yorumlar

  1. ben derim ki usf1 çalışmalaraına devam etsin belki 2015 de burada olabilirler
    ama diger tarafta stefan gibi herşeyi hazır bir takım gelmek için can atıyo yazık balık baştan kokarmış belliydi böyle olacagı neymiş efendim 4 yarıştan feragat istiyoz olur efendim

  2. Lotus la virgin e bakıyorum da usf1 in durumu felaket. Ama siz artık katılmayın stefan gp gelsin demek de hata olur. Sonuçta harcanan para ve verilen emek var. Bunlar yarışta size puan kazandırmaz belki ama yetkili merciler de karar verirken bunu da göz önüne alacaklardır. Yani 4 yarışa katılamama durumu kabul görecektir. Tabi yarışlara yapılacak gecikmeli dönüş onlara pahalıya mal olacaktır süphesiz. Mesela ilk 4 yarışa katılamamakla beraber sonraki 4 yarışı da bitirememe durumunda sizden anlayış bekliyoruz. Kalan yarışları da sonuncu bitirmemizi mazur görmenizi istiyoruz açıklamalrını duyar gibiyim. Eğer bu Amerikalı takım sağlam sponsorlar bulamazsa işleri gerçekten şuanki durumdan daha da kötü olabilir.

  3. seyfi baydar avatarı

    bunlar f3 te bıle mücadele edemez..

  4. Geçen sezon başlamadan aracı yapmaya başladılar iki sene boyunca bir aracı yapamadıysanız f1de ne işiniz var be adam.

  5. Larien Larien avatarı

    çıkmazsanız daha iyi olur… boşuna kalabalık yapmazsınız.

  6. siz kim F1 kim:@ FIA BANlasın şunları artık:)Çıkmayın hiç boşuna kalabalık yapacaksınız.Ayriyetten güvenlik açısından diğer takımlar için boşuna tehlike arzetmeye gerek yok.İlk 4 yarışa katılamayacak olan bir takım kusura bakmayın GP2 de bile yeri yoktur…Demekki otomobilin yarısını bile üretememişsiniz…BAN BAN BAN

  7. 19 yarış izin size.o kara kaplı defterine birazda kendinle ilgili yorum yap!

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Stefan GP daha çok hak ediyor gridde olmayı

  9. sizin F1 e girme amacınız bu sporda rekabet etmek değil nasıl burdan kar elde edip köşeyi dönerizin hesabını yapıyorsunuz.Daha katılıp katılmayacağı belli değil siz katılsanız ne olur ki 1 yarışta konu mankeni gibi pistte dönüp duracaksınız en az 3 tur yiyeceksiniz yarışmak bumudur

  10. ben size 19 yarış izin verdim.basın gidin umarım birdaha f1 ve usf1 in adı bir yana gelmez.america hiç bir zaman AVRUPA ile baş edemez.bunu o kafanıza sokun.tüm sporlardada bu böyledir böyle olacaktır.kaza izlemek için nascar a giden motorsporlarından anlamayan bir millet.koskoca Finlandiya ve İsveç in bulduğu hockey i bile kendinize yonttunuz ya helal olsun.sizin neyinize f1!lola varken stefan gp varken.neyse 12 takım olacak.ferrari-mclaren-mercedes-renault-redbull gibi 4 ana ve williams gibi birde bağlı takımızız var.india olsun str olsun onlarda iyi.lotus ta geldi.umarım virgin daha iyi olacak.sauber bmw nin yerine geldi.stefan ı da toyotanın yerine alırlarsa 2 de yeni takımızız var 12 olur.stefan gelmesse 11.siz 19 yarışada katılmayın ok?zaten yorumculuğun rezaletti,yazdığın yazılarda.o kara kaplı defterde bir köşeyide kendine ayır!

  11. ben size 19 yarış izin verdim.basın gidin umarım birdaha f1 ve usf1 in adı bir yana gelmez.america hiç bir zaman AVRUPA ile baş edemez.bunu o kafanıza sokun.tüm sporlardada bu böyledir böyle olacaktır.kaza izlemek için nascar a giden motorsporlarından anlamayan bir millet.koskoca Finlandiya ve İsveç in bulduğu hockey i bile kendinize yonttunuz ya helal olsun.sizin neyinize f1!lola varken stefan gp varken.neyse 12 takım olacak.ferrari-mclaren-mercedes-renault-redbull gibi 4 ana ve williams gibi birde bağlı takımızız var.india olsun str olsun onlarda iyi.lotus ta geldi.umarım virgin daha iyi olacak.sauber bmw nin yerine geldi.stefan ı da toyotanın yerine alırlarsa 2 de yeni takımızız var 12 olur.stefan gelmesse 11.siz 19 yarışada katılmayın ok?zaten yorumculuğun rezaletti,yazdığın yazılarda.o kara kaplı defterde bir köşeyide kendine ayır!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir