Sırt Ağrıları Raikkonen'in Test Yapmasını Engelledi

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 Şampiyonu henüz Citroen C4 aracını asfaltta kullanma şansı bulamadı ancak rahatsızlığını ralliye taşıyarak risk almak istemediğini söyledi.

Raikkonen, “Planlarım yeni bir yüzeyde Citroen C4 WRC’yi daha iyi anlayabilmek için asfaltta bir test seansında yer almaktı. Ama ne yazık ki sürüşümü engelleyen bir sırt ağrısı çekiyorum. Bir tedavi uyguluyoruz ama Meksika’ya gitmeden önce biraz dinlenmeyi tercih ettim.”

“Tabii ki oraya gitmeden önce aracı test etmek isterdim ama sezonun ikinci rallisi için fiziksel açıdan hazır olmak önemli.” diyor.

Raikkonen, Meksika Rallisi’nin asfalt etaplarında daha rahat olacağını düşünüyor.

“Bizim için asfaltta sürüş yapmanın biraz daha kolay olacağını düşünüyorum, ya da en azından Marcus Gronholm’ün bana söylediği bu!” diyerek gülümsüyor Raikkonen.

“Asfalt üzerinde daha istikrarlı bir seviyede olacağımızı tahmin ediyoruz. Ama şu anda hâlâ deneyim eksikliği yaşıyorum. Citroen C4’e genel olarak alışmak için araçla daha fazla yol kat etmem gerekiyor.

Raikkone, İsveç’deki başarısından tatmin olduğunu ve kazaların haricinde umut veren etap zamanları elde ettiğini söylüyor.

“İsveç’de tüm etapları tamamlamış olmamız önemli bir şey ve çok şey öğrendik. Bazı küçük hatalar olmasaydı genel olarak daha iyi olabilirdik ama ralli süresince etap zamanlarımızı geliştirmeyi başardık. Daha fazla deneyim elde ettikçe işler daha kolay olacaktır.”


Yorumlar

  1. Gronholm diyorsa bi bildiği vardır. geçmiş olsun.

  2. Kürekle kar temizledi ya ondandır…

  3. acil şifalar.sende bu azim varken ne uçan nede kaçan kurtulur senden.bol şanslar kimi.

  4. geçmiş olsun kimi…Allah almak istediğin neticeler konusunda kalbinden geçenleri gerçekleştirsin.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    geçmiş olsun Kimi
    test yapabilseydi daha kolay olurdu ama bencede asfaltta daha iyi olacaktır F1 pistleri de asfalt 🙂

  6. F1 ile rallinin farklı kasları çalıştırdığını daha önce belirtmiştim.Keşke test yapabilseydi ancak rallide bu sorunun tekrarlanmasından iyidir.Kimi'nin de dediği gibi "Daha fazla deneyim elde ettikçe işler daha kolay olacaktır." =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir