Kubica: "Renault Henüz Podyum Adayı Değil"

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot bu görüşüne rağmen, takımın yarın yapılacak son test gününde güncellemelerin olacağını ve takımın öndeki gruba daha da yaklaşacağını düşünüyor.

“En tepede mücadele etmek için çalışacağız ama özellikle de sezonun başında bunu başarmak zor olacak.”

“Umarız iyi bir başlangıç yapabiliriz ve rekabetçi oluruz. Realist olmamamız gerektiği muhakkak. Bu yüzden Bahreyn’de podyum mücadelesi için gitmeyeceğiz. Ama belki burada pazar günü (yarın) iyi bir sürpriz yapıp Bahreyn’deki güncellemelerle de podyum için savaşabiliriz.”

Kubica, Renault’nun yeni aero parçalarını yarına sakladığını söylüyor.

“Çok uzun süre bekledik çünkü her hafta rüzgar tünelinde gelen verilerle değerlendirdiğimiz yeni parçalar oldu. Bu yüzden takım Bahreyn’e mümkün olduğunca fazla gelişim saklamak için biraz uzun sür bekledi ve Barselona’da yeni şeyler tasarladı.”

“Ardından geçen hafta bir şeyleri değiştirmenin bize avantaj sağlayacağını düşündük ve sanırım bu doğru yaklaşımdı ve Bahreyn’de hiçbir sorun olmayacak.”

“Biraz riskli ama takım rüzgar tüneli ile pist üzerinde elde edilen verilerin oldukça uyumlu olduğuna güveniyor. Benim de buna inanmamak için bir nedenim yok.”

 

 


Yorumlar

  1. Renault takımı sezonun ikinci yarısında atağa kalkarak rekabetçi olabilir.Kubica'nın da belittiği gibi sadece Bahrain'de değil diğer sonraki yarışlarda da sürprizler olursa önlerde yer alabilir.Gelişmeleri sezon içinde olcak gibi.

  2. sezon uzun gelişirizz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir