Stefan, Formula 1'e Giriş Prosedürünü Eleştirdi

yazar:

kategori:

Takımın internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeni takım USF1’in hazırlıkları konusundaki yaklaşımı da eleştirildi ve Stefan GP durumdan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

Stefan GP yaptığı açıklamada, USF1’in neredeyse bir çöküşün içine girdiği bu dönemde neden kendilerinin gride dahil olamadıklarının cevabını istedi.

Bahreyn’e yarış için gerekli olan ekipmanları çok önceden gönderdiklerini belirten takım ilerleyen haftalarda Stefan GP’nin Bahreyn’de yer alabilecek  yeni aracını basına tanıtacağını belirtti.

Yapılan açıklamada son olarak da şunlar söylendi: “Eğer Bahreyn’de yarışma şansı bulamayacaksak ve giriş listesindeki takımlardan biri de orada yer alamayacaksa, birileri neler olduğunu ve olacağını açıklamakta zorlanıyor olmalı.”

“Amerika’daki rüya avcıları durumlarını açıklamak zorundalar çünkü Formula 1’i zayıflatıyorlar ve başarıları hakkında peri masalları kuruyorlar. Başarı çalışarak gelir konuşarak değil.”


Yorumlar

  1. bende istiyordum katılmalarını
    taki massthebest gözümü açana kadar.
    stefan gp:toyotanın f1 e attığı son kazık.daha önce sahte pole ve boşa harcanan paralar vardı.boşverin gelir 1 takımdaha olur 12.

  2. Bahreyndeki ilk yarış için ne kadar hazır olduklarını bilmesemde yarışmak için bu kadar istekli bir takımın sorularının cevap bulmaması gerçekten üzücü.USF1 in aracı halen hazır değilken ve muhtemelen Bahreyn e yetişemeyecekse ve 13 takım Gridde yer alacaksa bunlardan biride USF1 in yerine SGP Teamn yer almalı diye düşünüyorum.Önlerine kesen her kimse ki bu kişi muhtemelen Bay E diye düşünüyorum bir an önce bu soruna el atmalı.

  3. ferrari "rus akbabalar" demekle hakliymis valla.

    sanki siz gelseniz gridin en hizli aracini yapacaksiniz. grid'de olsaniz bile sefilleri oynayacaksiniz muhtemelen. bunu bilmek icin kahin olmaya gerek yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir