Sutil: "Yeni Kurallar Sürüş Tarzıma Daha Uygun"

yazar:

kategori:

Sutil, “Sürüşü tarzımı değiştirmek zorunda kalırken problemler yaşamadım asla ve bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum. bunu ıslak pistte görebilirsiniz. Şartların ne olduğu hiç önemli olmuyor. Kokpite oturup mümkün olduğunda hızlı sürüş yapıyorum.”

“Bu sene bu yaklaşım benim için avantaj olabilir çünkü araç değişti, arkadan kayma,önden kayma yaşayacaksınız, daha ağır bir aracınız olacak, sonra hafifleyecek ve tüm şartlara uyum sağlamanız gerekecek.”

“Yeni kurallar hakkında çokça olumsuz yorumlar duyuyoruz ama tabii ki ilginç şeyler de olabilir. Ben bu konuda oldukça açığım ve yarışlar için sabırsızlanıyorum.” diye konuştu.

Sutil, Force India’nın yarış içindeki stratejik değişikliklere en iyi tepki veren takımlar biri olduğunu düşündüğünü de söyledi ve bu sezon bu sayede pozisyon kazanabileceklerine inanıyor.


Yorumlar

  1. Bu sene Hamiltondan sonra favori plotum Sutil , daha önceden de belirttigim gibi bir gün sutil'i mclarende görebilecegimize inanıyorum ve hamilton ile cok iyi bir ikili olabilirler , 2 side cok yetenekli plotlar sutil sadece biraz sanssız birde bu sene belalısı kimi raikonende f1 de olamyınca artık daha basarılı olabilir . xD

    (( kimi deme sebebim hepinizin bilgi gibi sutil 2 ve ya 3 yarısta ilk 5 de giderken hep kimi ile kaza yapmıstı xD ))

  2. Umarım öyle olur.Force India'nın başarılara ihtiyacı var ve bu gelecekleri açısından da önemli bir faktör.2009'un sonlarındaki performanslarını devam ettirebilirlerse ne mutlu.Sutil herşeye rağmen gelecek vaadeden bir pilot.Umarım acımasız F1 dünyasında harcanıp gitmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir