Rosberg: "Mercedes'in Şimdilik Tek Sorunu Aylarlar"

yazar:

kategori:
Barselona’da bugün en hızlı isim olan Alman pilot, “Genel olarak şu anda araçta büyük eksiklikler olduğunu düşünmüyorum. Sadece araçtan maksimum verim alabilmek için ayarları biraz daha tuttrmamız gerekiyor. Belki yarın bu konuda gelişme kaydedebiliriz. ” dedi.

Mercedes, Bahreyn’deki sezon açılışı öncesi büyük aerodinamik güncelleme yapılacağını belirtmişti ve Rosberg de son güncellemelerin takımın önde yer alması için gerekli olduğunu söylemişti.

“Burada bazı güncellemelerimiz var ama Bahreyn için daha büyük bir paketimiz olacak. Ama ben herkesin aynı adımları attığından eminim ve orada nerede olduğumuzu göreceğiz.”

“Henüz hâlâ erken ve ben gerçekten iyimserim. Yaklaşımım bu ve zorlamaya devam ediyorum. Bugün de bizim için iyi bir gündü.”

“Tekrarlamam gerekirse, şu anda nerede olduğumuzu söylemek zor ama ben araçta kendimi güvende hissediyorum, çok rahatım.”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Schumacher varken ayar bulma sorunu da ortadan kalkar yorma kafanı sen Nico Michael'e yardım etmek için hazırlan kendini yeter 🙂

  2. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    arkadaşlar zaten fark ettiyseniz rosberg fazla tur atıyor schumi ise sık sık pite giriyor ve kısa turlar atıyor demekki ayarlar üstünde çalısıyorlar eminim bu ufak bir sorun sonuçta mercedesimiz hızlı ya…

  3. kırmızıların arkasında kadıkça naparsanız yapın.

  4. Aynen öyle.Takım Schumi'nin etrafında toplandı mı olay bitmiştir.

  5. Rahat ol. O işi üstad Michael'e bırak 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir