Son Hazırlıklar Button'ı Memnun Etti

yazar:

kategori:

Button günü liderin 0.7 saniye gerisinde üçüncü sırada tamamlamış olsa da aracın yarış simülasyonunda uzun sürüşlerdeki performansından memnun olduğunu söyledi.

“Bugün attığımız turlar harikaydı. Dayanıklılık konusunda ve pit stoplarda çocuklar harika iş çıkarttılar.”

“Önce yüksek yakkıt yükünde ve sonra da düşük yakıt yükünde turlar attık ve bu gerçekten zordu çünkü herhangi bir ayar çalışması yapmadık. Gün benim için gerçekten çok kısaydı. Bir gün daha test yapabilmeyi isterdim.”

“Aracı geliştirmem için ne yapmam gerektiğini biliyorumç ve umarım Lewis yarın işimize yarayacak bir kaç şeyi deneyebilir.”

“Şu anda maksimumda olduğumuzu düşünmüyotum ama yarın aracı maksimuma çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.”

“Her şey, şu an kullandığımız araç henüz çok yeni. Yarın birkaç ayar değişikliğiyle sonucu göreceğiz. Takımın yapmayı düşündüğü ayar değişikliklerinin bize aracın dengesi konusunda fayda sağlayacağını düşünüyorum.

“Uzun sürüşlerdeki hızımızdan memnunum. Ama hâlâ gelişmemiz gereken noktalar var. Elimizdeki paketten henüz en iyi sonucu alamıyoruz ve yarın yapmamız gereken de bunu çözmek.”

“Bana göre zamana ihtiyaç var. Araçla daha fazla yol kat etmek gerek. Önemli olan araçtan maksimumu almak ve biz henüz o noktada değiliz. Yeterli sayıda tur atamadık ve gerekli ayarları yapamadık.”

Button sezon öncesinde rekabetçilik seviyesinin tahmin edilmesinin zor olduğunu ama sürprizler olabileceğini söylüyor.

“Eğer bugün zamanlara bakarsanız, uzun sürüşlerde, Ferrari rekabetçi, ama bunu hepimizi biliyoruz zaten. Diğerlerini gerçekten bilemiyorum. Tahmin etmek zor. Sauber’in insanları şaşırtabileceğini düşünüyorum. Bence birçok insanın sandığından daha hızlılar ve ilk yarışta yukarılarda bir yerlerde olacaklardır.”

“Bu yüzden beş ya da altı takım rekabetçi olabilir ve şu anda sadece tahmin oyunu oynayabiliyoruz.”

“Bence bu çok heyecan verici bir şey. Spor adına oldukça iyi ve taraftarlar ile bizler için de öyle çünkü ne olacağını gerçekten bilemiyoruz.”


Yorumlar

  1. mustafa ozca avatarı

  2. Ataçta tek sorun uygun ayarın bulunamaması ise gerçekten ne mutlu bize diye düşünüyorum. Çünkü giderilemeyecek bir sorun değil McLaren için!

    Şu anki araç Bahrain i kazanamaz bence.

    Lewis ve Button nın araç hakkındaki yorumları iyi mi kötü mü anlamak imkansız…

  3. Button yeni takımında yeni sezonda bir çok başarıya imza atacaktır şüphesiz fakat bazı zamanlarda takım arkadaşı Hamilton'ın gerisinde kalabilir.Bunun olmaması için kendini çok iyi motive ederek mücadeleden kopmaması gerekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir