Villeneuve, Stefan GP'de Koltuk Ayarına Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Takım patronu Zoran Stefanovic, 1997 Formula 1 şampiyonu Villeneuve’ün kendileriyle anlaşmaya çok yakın olduğunu söyledi.

Stefan GP, Kazuki Nakajima’yı birinci pilot olarak açıklamıştı ve Pastor Maldonado’nun da yedek pilot olacağı bekleniyordu.

Takımın ikinci aracı salı günü hazır olacak ve takımın önümüzdeki günlerde basına tanıtım yapması bekleniyor.


Yorumlar

  1. Olursa Villeneuve burada artık sadece show amaçlı bulunacak ve başarılı olacağını zannetmiyorum.

  2. el fano maldonado hatadan ziyade korkusuzca bazende aptalca atak yapıyor ama kendinden hızlı olan bir araca karşı zaten atak yapma şansı olmayacaktır gerideki pilotlar arasındaki çekişmede zevk katacaktır düşüncesindeydim.hele sato ile kıyaslamak yanlış olur

  3. nakajima'nin 1. pilot oldugu bir takim. dusundurucu gercekten…

  4. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Puanların bu kadar önem kazandığı bir sezonda, Sato benzeri bir pilot olan Maldonadonun gridde olmaması bence çok daha iyi. Şampiyon olmasını istediğiniz pilotun, Maldonado yüzünden yarış dışı kaldığını bi düşünsenize. Bunun gibi pilotlar gp2 de iyi olsunlar bence.

    F1 çok daha az hata yapan pilotlardan oluşmalı bence. Ayrıca, şuanki F1 pilotları onlardan çok daha gözü kara olmasaydı şuan burada onları izliyor olmazdık. Geçişlerin ve atakların az olması F1 araçlarının yapısından kaynaklanıyor, F1 pilotlarının korkak olmalarından değil.

  5. Maldonado yu nakajima yerine alsalardı çok daha iyi olurdu.yarışlara zevk katacak gözü kara pilot.GP2 yi takip edenler ne deli olduğunu bilirler.Senide F1 de görmek istiyoruz maldonado

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir