Barrichello, Williams'ın Sezonun Sürprizi Olabileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Williams takımı testlerin büyük bölümünde uzun sürüşlere odaklanarak dayanıklılığını test etmiş ve yüksek yakıt yüküyle piste çıkmıştı.

Tecrübeli pilot, “Sanırım Nico’nun cuma günü elde ettiği derece ilk kez düşük yakıt yüküyle çıktığımız zamanda geldi ve bazı insanları şaşırttık. Williams birden padokta konuşulmaya başladı.

“Kış aylarında testlerin kahramanı olmak gerçekten çok çok kolaydır. Eğer her teste düşük yakıt yüküyle çıkarsam her zaman birinci olurum ama bu yaklaşım bana araç ile ilgili öğrenmem gerekenler konusunda fayda sağlar mı? Hiç sanmıyorum.” diye konuştu.

Williams’ın rakiplerine göre nerede olduğunu tahmin etmenin zor olduğunu söylese de Barrichello, takımın testler süresince aşama kaydederek pozisyon kazandığını düşünüyor.

“Geliştik, bunu sadece kendi adımıza söyleyebiliriz ama Valensiya’dan bu yana geliştik.”

“Rekabetçi olacağımızı düşünüyoruz ve Williams-Cosworth’un sezonun sürprizlerinden biri olabileceğini düşünüyorum. Ama söylediğim gibi bu gerçekten zor ve benim ayaklarım yere basıyor. Sadece mümkün olduğunca sıkı çalışmaya çalışıyorum. Ama aracın rekabetçi bir seviyede olduğunu düşünüyorum.”


Yorumlar

  1. bu adam yarıştığı takımın performansı ile ilgileniyorsa ben bir daha yarış falan seyretmem. tek derdi bu yıl da bir koltuk bulabilmekti ve hak eden onca insan varken, bir şekilde koltuk kapabildi. ve bunun mutluluğu ile williams takımına ve taraftarlarına şirin gözükmek adına, beleş umut tacirliği yapmaktan başka bir şey değil söyledikleri. biliyor ki bu yıl da bir koltuk bulması onun için en önemli şeydi, bunun sefasını sürmekle meşgul şu sıralar; aracın performansı falan umrunda değil..

  2. ben belki rubens'in o kadar degil ama efsane williams'in cok daha guclu donup sampiyonluk yarisina girmesini cok cok isterim; basariyi hangi pilotunun getirecegi benim icin cok da onemli degil acikcasi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir