Avustralya GP, Avalon'a mı Kayıyor?

yazar:

kategori:

Sunday Herald gazetesinde habere göre Avustralya Motor Sporları Konfederasyonu (CAMS), 200 milyonluk kalıcı bir pist inşası için FIA’dan 130 milyon dolar desteği güvence altına almış.

Albert Park yarışı, 2015’e kadar sürecek ama inanılan o ki Avalon planları, gece etkinliğine göre düzenlenecek, bu nedenle de Melbourne’nin uzun vadeli takvimde yer alması sağlanacak.

Teklif edilen alan, Avustralualı nakliye şirketi Linfox’a ait.


Yorumlar

  1. arkadaşın dediği gibi, en güzel yanı hiç uyumadan antrenman, sıralama ve yarışı beklemekti. ilk yarış olunca insanın uykusu bile gelmiyordu. ayrıca pist olarak da gayet mücadeleci ve keyifli bir yer. gelen gideni aratır sözü tam da f1 pistleri için söylenmiş sanki. onca eski pistin yerine yenileri geldi, daha "bu daha iyiymiş" dediğim bir pist olmadı. albert park kalmalı. avrupalı yarışseverler de gerçekten "yarışsever" iseler, birazcık bir yerlerini kaldırıp uykularına ara versinler. ben uyumuyorum albert park yarışını beklerken; hiç bir tarafıma da bir şey olmuyor.

  2. sezonun ilk yarışı olmak en çok albertpark'a yakışıyor bence, sabahın köründe büyük bir heyecan ve merakla uyanmak, sanki hiç uyumamış gibi, bunlar güzel şeylerdi.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    AlbertPark iyiydi yaa :s

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir