Brawn: "Schumacher, Ferrari'deki Gibi"

yazar:

kategori:

Schumacher’in Ferrari yıllarındakine benzeyip benzemediği sorusuna Brawn: “Evet, hem de çok. Yaklaşımı çok güçlü.” şeklinde yanıtladı.

“Hatırladığıma çok yakın. Açıkçası sporu bırakmıştı çünkü Formula 1’de biraz yorulmuştu. Ama bu şimdi artık yok. Tekrar yarışma konusunda çok arzulu ve aracı geliştirmek için Nico ile çok sıkı bir şekilde çalışıyor. Bıraktığı yerdekine çok yakın.”

Brawn ve Schumacher, Benetton ve Ferrari yıllarında uzun seneler birlikte çalışmıştı. Bu sefer ise MercedesGP çatısında bir araya geldiler. Brawn, Schumacher’in yeni takıma hızlı alıştığını ve yakın zamanda %100 hazır olacağını söyledi.

Brawn: “Tam olarak bilemezsiniz, çünkü aynı araçta iki pilotmuzla da çalışamıyoruz. Ama kendisini bulacağından eminim. Bu doğal.”

“Michael’in bir sorun olacağını düşünmüyorum, biz aracı bir parça daha iyi yapmalıyız.”

Takım patronu ayrıca, Schumacher ve takım arkadaşı Rosberg’in testlerde birbirine çok yakın, başa baş olduklarını da belirtti.

Brawn: “Farklı günlerdeki değerlendirmelerinizden yakın olduğunu görebiliyoruz.”

“Ama nerede olduklarını bildiklerini de düşünmüyorum. Çünkü, pist her zaman farklıdır. Kıyaslama yapmak çok zor ama her iki pilotun da oldukça rekabetçi olduğunu düşünüyorum.”


Yorumlar

  1. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Alonso ve belki Massa yı da unutmuşsun dostum. Tek şamp adayı Lewis ve Şumi değil. Vettel in ise hem istikrarlı olacağını düşünmüyorum, hemde redbullun Üç büyük kadar hızlı sezon içi gelişim göstereceğini düşünmüyorum. En hızlı bile başlasalar, bu uzun sezonun sonunda üç büyüğün hayli gerisinde sezonu bitireceklerini düşünüyorum.

    Birde Mclarenin sezon içi gelişim hızını düşünürsek, umarım sezona en güçlü başlayan onlar olmaz. Yoksa şampiyonluk mücadelesi izleyemeyiz.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Mercedes Gp de ki guncellemeler schumi icin cok onemli aracdaki eksikleri bilen bir pilot her zaman öndedir.Ross da cok başarılı bir mühendis difüzör olayı cok onemli bakalım ilk yarisda kimler önde olucak heyecana az kaldı ama su gercek schumi 2006 daki gibi daha canlı ve gör yarisma tutkusu cok iyi gorunuyor.Bakalim Lewis Michael bu sene neler yapıcak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir