Brawn, Çok Sert Bir Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Ross Brawn’ın takımı, sezon başındaki üstün performanslarının yardımı ile sene sonunda her iki şampiyonada da ipi göğüsleyebilmişti.

Ama Pazar günü sezon öncesi testlerin bitimi ile Brawn, 2009’da yaşadığı o sezon başı keyfini bu sene de tecrübe etmeyi beklemiyor ve mücadelenin oldukça yakın geçeceğine inanıyor.

Brawn: “Geçen seneki hisler, hazır olduğumuz yönünde bir rahatlamaydı ve sonrasında aracın performansında bonuslar eklendi.”

“Kariyerimde, sezona başlarken böylesine bir performans avantajıyını iki veya üç defa yaşamışımdır.”

“Çoğu insanın da aynısını söyleyeceğini düşünüyorum, birinin öylesine bir avantajla sezona girmesi nadirdir. Ama bu, farklı bir şekilde özeldi.”

“Açıkçası şimdi MercedesGP’yi temsil ediyoruz, Gümüş Okları yarışlara geri getiriyoruz ama bütün takımlar oldukça yakın. Bu yüzden bu sene süper sert bir mücadele olacağını düşünüyorum”

“Geçen sene büyük bir avantajımız vardı ve ardından durum, elimizden geldiğince bunu elimizde tutmaya dönmüştü”

Brawn’ın takımı, Mercedes tarafından satın alındı ve Gümüş Oklar kendi adıyla sporda boy gösteriyor.

Ross Brawn, ünvanlarını korumayı düşünmediklerini, ellerinden gelen en iyi işi yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Brawn: “Her zaman yeniden başlıyor gibi hissetiğinizi düşünüyorum. Kazandığınız yarışlar ve şampiyonluklar çok çabuk ortadan yok olur. Sezon bitiminin ardından bir kaç hafta sonra son bulur; yeni şampiyona ve yeni araç karmaşası başlar”

“Bu yüzden şampiyonluğumuzu koruma düşüncesinin aklıma girdiğini sanmıyorum. Daha çok, bu sene elimizden gelenin en iyisini yapma durumu bu”


Yorumlar

  1. Brawn geçen sene otomobili geliştirme anlamında sorun yaşamışlardı çünkü ekonomileri sınırlıydı.Mercedesle birlikde ekonomik yönden sıkıntı yaşamazlar.Ancak Mercedes – Benz çok iddaalı bakıyor bu işe ve bu sene başlarda olacaklarına eminim ama şampiyonluk şimdiki verilere göre zor görünüyor.

  2. bu adamın boş konuştuğunu görmedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir