Stefan GP, Medya Haberlerine Tepki Verdi

yazar:

kategori:

Köln merkezli Express gazetesi bu hafta içinde, AMCO’nun Alman Federal Savunma Gücü ile insansız uçaklar konusunda çalıştığını ve Avrupa Uzay Ajansı’na roket yapımında katkı sağladığını yazmıştı.

Zoran Stefanovich liderliğinde takım, bu haberleri sadece bir spekülasyon ve yanlış çeviriler olarak nitelendirdi.

Takım ‘Resmi demanti’ (demanti, İngilizce bir kelime değil ama bazı dillerde yalanmama olarak çevriliyor) adı altında yaptığı açıklamada, Alman ordusuna bu konuda dahil olmadıklarını belirtti ve doğru olanın, içlerinden bir mühendisin insansız uçaklar konusunda Alman bir şirkette motorlar ile ilgili çalışması olduğunu söyledi.

Ancak, Avrupa Uzay Ajansı’na Airane 5 adlı roketin yapımında katkıda bulunulduğunun doğru olduğu kabul edildi takım tarafından.


Yorumlar

  1. Hakan Hakan avatarı

    guzel yorum şener arkadasım. herşeyin aşırısı zarardır. milliyetçiliğinde öyle

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu ne böyle hayırdır "IRKÇILIK" yapasınız mı geldi? birkaç şerrefsiz yüzünden tüm halkı aynı kefeye koyasınız mı geldi? hayırdır ne oluyoruz, hiç düşünüyormuyuz bugün taraftarlığını veya ateşli savunuculuğunu yaptığımız meşalelerin birgün bizi yakabileceğini, NE OLUYOR? Ecdat bunu mu yapmıştı ki bunu yapar olduk hayırdır,

    Kendi doğrularına sahip çıkmayanlar başkalarının doğrularında boğulurlar ….

  3. yazıklar olsun bu millete başka bişey demiyorum bide 4 tane artı almış

  4. vaybe bu sırp sevgiside ne böyle arkadaşlar mercedeside hitler yarıştırıyomuş bizene!! adam müslümanmı öldürdü hayır?? vaybe bu kadar seviosanız sırpları gidin sırbistanda yaşayın

  5. Sir Jack B.  avatarı

    Mercedes'i de hitler yarıştırıyordu.

  6. Bu arada, 1960lı yılların sonunda yarışan ve şampiyonluğu bulunan Matra, Fransa hükümeti ve devleti için çalışmalar yapmaktaydı aynı zamanda. Bir önceki yorumumda ilk paragraftakiler bir realite olmamasına rağmen (espri diyelim veya), Matra'nın çalışmaları gerçektir.

  7. Evet evet, Ferrari'nin arkasında da "lega Nord" ve İtalya mafyası var. Renault da Rus Mafyası ve Fransa hükümetini arkasına aldı. McLaren da her zaman Kraliçe'nin desteği ile yarışıyor.

    Sevmem komplo teorilerini, adamlar yarışmak istiyor. Her ne kadar Toyota'nın ürünlerini kullanan akbabalar, sırtlanlar olsalar da.

    Takımın merkezi Köln olacak ve Toyota çalışanlarının çoğu işine devam edecek diye düşünürsek yararlı da olacak insanlar için.

  8. alonsomassa avatarı

    oldu gazze racing team gelir.

  9. sırpları f1de istemiyorummmmmmm

  10. yarışlara katılıp katılmıycağı belli olmadan bu kadar proje ilerletmeleri için arkalarında çok büyük bir finanasal güçleri olması gerekiyor

  11. işte hakan'lar böyle düşünsün diye idi, bunca faaliyet… neyse ki f1 yönetimi de aynı oyuna gelmedi.

  12. Hakan Hakan avatarı

    bunların kirli insan oldukları kanaatine nasıl vardın massadıbest? bu nasıl bir hayal gücü? bu nasıl bir komplo zırvalığı? adamlar son derece istekli olduklarını ve güçlü olduklarını gösteriyorlar. kapıları sonuna kadar zorluyorlar. adamları taktir edeceğimize kötü görmeye çalışmak, çok fazla zorlama bi kötümserlik. oturduğunuz yerden sallamayın ortalığa

  13. yarışmayacağı bilinirken, donanımını bahreyn'e gönderecek kadar, araç üretip kafasına estiği pistlerde test yapacak kadar, yarışmayacak takıma pilot transfer edecek kadar, ve hatta bu pilotların koltuk ayarını yapacak kadar ileri gidecek cesaret ve gücü nereden buluyorlardı sorusunun bir cevabı da bu olabilir. arkasında kim var? ferrari stefan gp hakkında arkasındaki güç araştırılsın derken haksız mıydı? şirket ortaklarından biri, alman ordusu ve avrupa uzay ajansı ile birlikte iş tutuyor. çok şükür ki bu bağlantıların verdiği güçle f1 içine sızmaya çalışan kirli insanlar avuçlarını yalamakla yetindiler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir