Verstappen’in Gözü 2017 Ferrari Koltuğunda

yazar:

kategori:

Söylentilere göre 18 yaşındaki çaylak pilot Ferrari’ye gidebilir.

Red Bull 2016 yılı için henüz bir motor bulamadı ve 2016’da yarışıp yarışmayacağı henüz bilinmiyor.

Brezilyalı Globo’ya konuşan Jos Verstappen “Max bir yıl daha burada kalıp deneyim kalacak. Sonrasında 2017’de daha iyi  bir araç alabilmek için takım değiştirmesine gerek olup olmadığına bakacak” dedi.

La Gazzetta dello Sport’tan Pino Allievi’ye göre Verstappen, Raikkonen’in yeri için büyük bir aday.

Ve eski çifte dünya şampiyonu Mika Hakkinen Raikkonen’in performansını eleştirdi ve “Ferrari’nin çok hızlı ve beklenmedik kararlar alabilen bir ekip olduğu unutulmamalı” dedi.

Toro Rosso’nun 2016 yılında Ferrari motoruna geçmesiyle beraber bu hamle çok daha kolay olabilir.


Yorumlar

“Verstappen’in Gözü 2017 Ferrari Koltuğunda” için 31 yanıt

  1. Sainz’in Ferrari’ye gelmesi guzel olur Raikkonen yerine 2017’ye ama gordugum kadariyla hem babasinin hirsindan hem de medyanin sisirmesinden Verstappen hep Sainzdan iyi gosteriliyor. Eyvallah adam yetenekli ama Sainz underrated bu bir gercek ve insallah bu cocugu Ferrari koltugunda gormeyiz.

  2. Ricciardo gerçekten çok yetenekli ama Vettel’in Ferraride onu istemeyeceği açık ve net o yuzden bu ihtimal dahilinde degil bence bazi arkadaslarinda bahsettigi gibi Ferraride 1. 2. pilot olayi var Riccardo bu sisteme de uygun değil bence bottas biraz kendini gosterebilse koltugu hazir Verstappen icinse cok erken once bi redbula gecsin eger 3. pilot olayi olursa ya mercedeste yada ferraride kesin goruruz

  3. Verstappen i sezon basinda da sevmedim,bundan sonra kaliteli pilotlara laf attikca(ki f1 e girebilen her pilot kaliteli) ve bu egosunu yenmedikce ister 10 defa dunya sampiyonu olsun yine sevmem,Kissqdqn hisse;Babasini da sevmezdim neyse…

    Vers cok yetenekli,cesur ve girisken lakin ferrari onu bu hamligiyla ve yasiyla alirsa gercekten ferrari nin takim prensiplerinden ve var olusundan sasarim.

    Ferrari ben f1 izlemeye basladigimdan beri;kendi gelistirmis,takima yon veren,egosunu yenmis ve belli bir kriteri olan kaliteli pilotlari almistir…Insallah bir sure daha bu cocukla ilgilenmez ve olgunlasmasini beklerler,

    TORO ROSSO DAN CIKQN HER PILOT KALITELI OLUR…

  4. Ferrarinin yarıştırdığı adamlara bakarsanız hep tecrübeli insanlar yani öyle birşey olsa vetteli alırdı zamanında ve eğer 2017de ferrariye birisi gelirse ya vettelden büyük olur ya da vettel yaşıtında birisi olur belki ileride 26 27 yaşında ferrariye gelebilir bu çocuk tabi böyle giderse onun dışında zor

    1. 26-27 yaşını beklerlerse çoktan başka büyük bir takım kapmış olur. Ferrari geçmişte böyle bir karar almamış olabilir ama Ferrari yönetimi geçen sene tamamen değişti. Bu kez yapabilirler.

  5. Red Bull ayrılırsa Verstappen kapışılacaktır.

  6. Onur Gentas avatarı

    Verstapen iyi bir pilot gibi görünüyor fakat Vettel Ferrari’de şuana kadar iyi bir performans göstermişken onun yanına Vesrtapen gibi problem yaratacak birini almazlar diye düşünüyorum. Kendisini iyi geliştirirse geleceğin iyi pilotlarından biri olmaya aday. Birazda babasının etkisinden kurtulması şart tabi.

    1. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim Onur. Çocuğun kumaşı iyi duruyor. Başta şişirilme bi pilot sandım monacodan sonra yeni kaza adam olabilir diye düşündüm ama delikanlılığın verdiği enerji sayesinde çılgın ataklar yapıyor pes etmiyor güzel şeyler Yakında yarış kazanableceğine bile inanıyorum. Babası konusunda da daha çok süt olduğu için menejer eline bırakılmamalı adam zaten sporu biliyor aktif yarışmış biri tecrübelerinden yararlanır diye düşünüyorum hamilton olayı gibi biraz baba desteği olmalı yoksa 2011 hamilton moduna düşebilir 23-24 gibi olsa babası hakkaten gereksiz derdim..

      1. Onur Gentas avatarı

        Sevgili Mucadi, babasının yanında olması tabi ki güzel fakat babası çok hırslı görünüyor ve başarısız sonuçlar alırsa çocuğun başını ağrıtabilir diye düşünüyorum. Tabi bu benim gördüğüm belki de yanlıştır bunu bilemem. Belirttiğim gibi iyi işlenirse F1 iyi bir piot daha kazanmış olur.

        1. Haklısın abi babası üzerinde baskı oluşturup hata yapmasına sebebiyet verebilir

  7. Hakkinen çıkarı olduğu için saçmalıyor tabi ki 🙂 Verstappen çaylağı bu hırs ve saçmalıkla Ferrari’de yarışamaz. Takım ruhu denen en ufak bir şey yok. 5 sene sonra olabilir ama önümüzdeki 2-3 sene içinde asla Ferrari’de yarışmamalı. Büyüyüp öyle gelsin

  8. Ferrari bu yeteneği kaçırırsa yazık olur.

  9. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    bir sainz daha iyi pilot iki ferrariye gelmesi için yaşının ilerlemesi lazım üç onun için iyi bir hamle olacağını sanmıyorum çünkü takım iyiden iyiye vettelin etrafında toplanıyor ve ferraride üzücüde olsa birinci pilot ayrımı olmuştur hep bu yüzden ferrari ves için mantıklı değil

  10. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    hamilton vettel klasmanına birkaç sene içerisinde gelebilecek yetenekte. Doğru yatırım. Bence çok yüksek ihtimal ferrari alacak bu adamı. Tabi hamilton-alonso kavgaları gibi, verspatten-vettel kavgaları çıkıp takımı da karıştırabilir.

  11. Genç vettelciler rahatsız

    1. Madara olur diye korkuyorlar 🙂

      1. SebastianVettel05 avatarı
        SebastianVettel05

        Verstappen için üzüleceğimi sanmıyorum

        1. Anladın sen onu:P

  12. Ferrari taraftarının vettel’e demediğini bırakmamasına rağmen ve vettelin çoğu Ferrari fanı için itici olmasına rağmen vettel ferrari’ye gelmişse sen de gelirsin.

    1. Mercedes AMG Petronas F1 Team avatarı
      Mercedes AMG Petronas F1 Team

      Nasr kendini biraz gösterirse 2017 ‘de Ferrari koltuğuna oturur. Schumacher – Barrichello dönemi olur.

    2. 1-)Açıkçası üstad, Ferrari markası(sadece F1 değil) bu yılın ilk 9 ayında 355 milyon $’dan fazlasını kazanmış( yıllık geliri ortalama 473 milyon $) yani Nasr’ın kısa veya uzun dönemde Ferrari’ye gelme ihtimali çok çok zayıf.
      Nasr’ın 2017 için gidebileceği en iyi yer( ve muhtemel gideceği) Williams’tır.Geçen yıl Williams’ta yedek sürücüydü,Massa’nın yerine Williams’a gidebilir.
      2-)Bence Ferrari’nin 2017 için kovalayacağı ilk isim Daniel Ricciardo.
      Daniel Ricciardo yarış kazanmış bir sürücü ve ailesi italyan göçmeni,sürüş anlamında da yetenekli ama Redbull onu bırakmamak için elinden geleni yapacaktır..Ola ki Daniel Ricciardo Redbull’dan ayrılırsa 2017’de onun yerine Redbull’a gelecek isim de Verstappen’dir.

      Şayet Ferrari,Daniel Ricciardo’yu alamaz ise Bottas’a yönelebilir(2016 performansı çok belirleyici olacak),Bottas da olmazsa benim tahminim Romain Grosjean..

      3-)Verstappen gerçekten yetenekli sürücü..Geçen sene Mercedes takımı da istemişti ama muhtemelen 2 yıl beklemek zorunda kalacaktı koltuğa gelmek için o da haklı olarak Redbull ile anlaşmıştı..Verstappen 2017 için ya Redbull’a gider ya da Rosberg’in anlaşması 2016 sonunda bitiyor Rosberg’in yerine gidebilir.Ferrari seçeneği ise yaş olarak biraz genç olması italyan basını ile ilişkiler ve baskı konusunda zorlayabilir..

    3. Açıkcası vetteli redbulldayken bende sevmezdim çünkü hep tek tur atar içeriye geçerdi çalışmadan kazanma derdim ama yarışlarda sürekli hızlı turları makina gibi sayması ve ferrariye gelince gerçekten disiplinine çalışma stiline konuşmalarına yarış sonuna kadar bırakmamasına hayran kaldım bu arada bu arada alonsuyuda severim sürüş olarak hayranıyım ama iş aracı gelişmeye geri bildirim vermeye gelince vettel kadar iyi gelmiyor bana şu ricardo olayıda böyle güçlü isimleri biraraya toplarsan takımların savaşını göremessin bence alonso vettel hamilton ricardonun farklı takımlarda olması daha iyi 4 kişinin savaşı olacağına 4 takımın savaşı olsun son yarışa kadar şampiyonlar belli olmasın

      1. tamamen katılıyorum.

      2. Alonso’nun tek zayıf yanı zaten araç gelişimine katkıda bulunamaması şampiyon olduğu senelerde de katkıda bulunamamıştı.

  13. Sebastian’dan daha “kazma” olmadığın açık. Arkasında “Banco de Brasil” varken Nasr’ın yerine Ferrari’ye gelmen imkansız. Baban bile kurtaramaz :DD

  14. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
    YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

    Allah korusun!!!!!!!

  15. 1. Çok zor.
    2. inşallah gelmez, çok itici.
    3. yeteneğinin de abartıldığını düşünüyorum. Eğer sainz jr, biraz şanslı olsaydı şu an ondan daha fazla puan toplayabilirdi. ama hep arızalar yüzünden yarış dışı kaldı.

  16. Mevlana “ne olursan ol yine de gel” demis de sen gelme lutfen.

    1. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
      YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

      Ahahaha 😀 +1000000 !

  17. Redbull ile uzun süreli bir sözleşmesi var diye biliyorum bırakmazlar bence. Ferrari bu kadar tecrübesiz ve genç bir sürücüyü hemen pilot yapar mı orası da muamma.

  18. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Seneye Raikonen iyi performans gösterirse biraz zor gelmesi.Raikonen yine kötü sonuçlar almaya devam ederse iyi kumaşı var Verstappen gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir