Kubica: "Daha İyi Olabilirdi"

yazar:

kategori:

Sıralamaları 9. tamamlayan Polonyalı pilot, son seansa kalmaları ardından Renault’un durumdan memnun olabileceğini belirtti.

Kubica: “Bugün için ilk hedef S3’e kalmaktı. Bu yüzden sıralama seanslarının bu bölümü için memnun olabiliriz. Ama aslında gridde sadece 9. olabildiğimiz için de bir parça hayal kırıklığı yaşıyorum”

“S1 ve S2’de iki iyi tur attım ama seansın son bölümündeki turumda 16 virajda büyük bir önden kayma yaşadım ve bu da bana yaklaşık 0,4 saniyeye mâl oldu”

“Olumlu tarafından bakarsak nerede olduğumuzu şimdi daha iyi görüyoruz. Gridde etrafınızdaki araçlara bakın, durum oldukça olumlu. R30’un iyi bir potansiyele sahip olduğu açık. Uarın zor ve çetin bir yarış olacak. Ama hedefimiz, gridde yükselebilmek olmalı”

17 olan Rus Vitaly Petrov, Formula 1’de ilk sıralama seansları olması nedeniyle daha fazlasının beklenemeyeceğini belirtti.

Petrov: “İlk sıralama seansım için bu normal bir sonuç. Ama bugünden gerçekten keyif aldım. İlk hedefimiz S2’ye kalmaktı ve bunu başardık. Ama S2’de pek şanslı değildik ve devam edemedik”

“Yarın yarış günü ve nasıl bir iş çıkaracağımızı görmek çok ilginç olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”


Yorumlar

  1. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Petrov kesinlikle çok yanlış bir seçimdi. Kubica ise şimdilik bulabilecekleri en iyi pilottu. Sonuç olarak, Kobayashi gibi bir pilot varken ben Reno nun iyi bir ikili seçtiklerini hiç sanmıyorum. En hızlı olan takımlar bile en iyi pilotları çift çift aldılar. Reno nun ortalarda yarışıpta tek pilotla puan toplamaya çalışması hiç mantıklı gelmedi bana.

  2. elif çivici avatarı

    Renault kesinlikle çok doğru bir pilor seçimi yaptı,Kubica takımı tek başına sırtlayıp götürebilecek bir pilot.Yarın ki yarışta güzel puanlar kazanacagına eminim.

  3. Beşinci takım bence biraz da Kubica sayesinde Renault! İyi bir başlangıç ve Force India'yla birlikte bazılarının başlarına bela olabilirler.. Hatta Renault'nun motor geliştirme müracaatı kabul edilirse Kubica güzel mücadeleler seyrettirebilir..

  4. Renault ismiyle bence memnun olmalılar sonuçtan. Herkez daha fazlasını ister ama ben bu sonuçtan çok memnun oldum. Beklediğim kadar belki ama biraz da beklediğimden iyi sanki.
    En azından geçen seneden çok daha ümitli olmaları gerekiyor. Kubica'ya istediği aracı verebilirler umarım.

  5. kubicanında dediği gibi 0.4 sanıyeye mal oldu hatası Q2 derecelerıne bakarsanız R30 oldukca rekabetçi bir arac ve takım agır yukle ıyı calıstıgına ınanıyor eger agır yukte ıyı calısrsak motorumuzun da avantajıyla bu yarıs ıcın bıkac sıra kazanabılrz belkı ama gelecek yarıslar ıcın renaultun podyum kovalayabılcgı konusunda oldukca ümitliyim

  6. sezon uzun renault agresif gelişim sergileyen bir takım bakalım nekadar yetişebileceğiz öndekilere

  7. kubica bu takimi daha da ileriye goturecektir. petrov'dan pek umutlu degilim de gelecek puanlarin cogunu (veya hepsini) kubica kazandiracaktir.

    podyum su an icin uzak gorunuyor renault icin ancak gelecek sezon daha da iyileseceklerdir.

  8. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    İlk 4 takımı zorlayabilecek ilk takımız bence…

  9. İsterse giridin sonunda olun herzaman sizinleyim sonuna kadar renault f1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir