Sıralama Turları Performansı Red Bull'u Yüreklendirdi

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Bahreyn’deki sıralama turlarında Ferrari’den Massa ve Alonso ikilisini geçerek RB6’nın tek tur bazında griddeki rekabetçi araçlardan birisi olduğunu gösterdi.

Webber aracın uzun yarış mesafelerinde lastiklerini korumasıyla ilgili kuşkulara dair kesin bir yargıya yarınki yarışından önce varılamayacağını söylüyor.

Webber açıklamasında “Performansını bu kadar erken gösteren bir araca sahip olmamız bizim için harika bir başlangıç . Yarın bugünden farklı olacak ve biz iyi bir pozisyona sahibiz. Sebastian harika bir yerde ama benim sıralamam da çok kötü sayılmaz. Onların yanına gidebilecek bir pozisyonum var.”

Webber ayrıca hiçbir takımın lastik idaresi konusunu iyi bir şekilde anlamadığını söyledi. Yarınki ilk yarışla birlikte herkesin aklında hala lastiklerle ilgili büyük soru işaretlerinin bulunduğunu belirtti.

“Durum herkes için aynı. Büyük bir bilinmeyen söz konusu. Bugün birçok soru cevaplandı ve yarın da birçok soru yarış sırasında cevaplarını bulacak.”

Lastik idaresi ile ilgili Red Bull’un büyük şüphelerinin olduğu sorulduğunda ise Webber bu konuda endişelenmeyen bir takım yoktur diye cevap verdi.

 


Yorumlar

  1. ilginç ve heyecanlı bir yarış olacak sabırla bekliyorum start anını.

  2. vettel'i severim ama webber'den umutlu değilim çok iyi bir pilot değil bence.

  3. fatih çakıroğlu avatarı
    fatih çakıroğlu

    redbul-wettel yükselen trend

  4. inşallah rekabetçi olurlar.

  5. irfanyavuz-61 avatarı
    irfanyavuz-61

    DAYANIKLILIK PROBLERMLERİ YAŞAMAZLARSA GERÇEKTAN HIZLILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir