Liuzzi, İlk Puanlarının Sevincini Yaşıyor

yazar:

kategori:

Liuzzi: “Gerçekten memnunum. Hedefimizi başardık ve puan aldık. Benim ve takımım için bu harika bir sonuç”

“Bu miktardaki yakıt ve bu lastiklerle zor bir yarış oldu, bir de sıcaklık var… Biraz durumu kontrol ettik ama genel olarak işi idare etmemizle oldukça mutlu olabiliriz. Puan almak sihirdi.”

“Bütün üst düzey takımlar önümüzde bitirdi ve hiç bir arıza veya dayanıklılık sorunu yoktu, bu yüzden başarabileceğimizin en iyisiydi.”

“Bazı güncellemelerimizin olacağı Avustralya’yı dört gözle bekliyorum. Gelecek yarışta (bu güncellemeler) bizi daha da iyi bir konuma getirebilir. Genel olarak takım için harika bir sonuçtu”

Takım arkadaşı Adrian Sutil ise yarışın başında spin atması nedeniyle sıralamadaki performansını yarışta puana dönüştüremedi.

Sutil: “En azından yarışı bitirdim. İlk virajdaki kazanın ardından yapabileceğimizin azamisi buydu. Sonuç olarak iyi bir yarş çıkardık, lastikler ve bir yarışın sonunda aracın davranışı hakkında çok şey öğrendik. Ama kaza, puan umutlarımı oldukça zedeledi”

“O virajda neler olduğunu gerçekten bilmiyorum. Sürüyordum ve ardından büyük bir duman kümesi karşıma çıktı. Bu yüzden nereye gidiyorum göremedim. Birine dokundum ve spin attım. Olan buydu. Yazık oldu. Ama bir sonraki yarış için zorlamayı sürdüreceğiz”


Yorumlar

  1. Sutil çok şanssız bir pilot, yenetek var ona hiç şüphe yok ama. Tonio Liuzzi'yi özlemişim ama yarış koltuğunu hak eden bir pilot olduğunu 2009 Monza'dan beri düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir