Domenicali Sıkıcı Geçen Yarışa Rağmen Bekleme Taraftarı

yazar:

kategori:

Pilotlar ve takım patronları sıkıcı geçen yarıştan memnun olmadıklarını ve buna bir çözüm bulunmasını söylüyorlar demeçlerinde.

Fernando Alonso da yarışın ardından, “Sıralamalar ve yarışta start anı muhtemelen bu sene iki kilit nokta olacak gibi görünüyor. İlk virajın ardından pozisyonlar az çok belli oluyor ve değişmiyor.” demişti.

Ancak Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali, “Beklemeliyiz. Alonso’nun fikirlerini anlayabiliyorum ama önce beklemeli ve sıradaki yarışların neler getireceğini görmeliyiz. Farklı durumlar da olabilirdi. Bu yüzden ben fikrimi birkaç yarış sonra belirtmek istiyorum. Bu durumu yargılamadan önce birkaç yarıştaki senaryoları daha değerlendirmeliyiz.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. Aziz ve muhterem McLaren taraftarlarım… Ferrari geçen senelerde burayı kazanmışdır;Ferrari burada muhakkak test yapardı (ayarlara alışıktır) ve uzun şasi olmasıyla birlikte hızlı virajlarda McLaren onlara yetişemiyordu.Bu sene McLaren uzun şasi ama ikinci kısım McLaren in gerçek hızını perdeledi.Neden kızarsınızki;2007 de McLaren Alonso nun aracının üzerine aydınlatma platformunu düşürme adı altında yavaşlatmasaydı 2007 Bahreyn ide McLaren kazanacakdı.

  2. Aziz ve muhterem McLaren taraftarlarım… Ferrari geçen senelerde burayı kazanmışdır;Ferrari burada muhakkak test yapardı (ayarlara alışıktır) ve uzun şasi olmasıyla birlikte hızlı virajlarda McLaren onlara yetişemiyordu.Bu sene McLaren uzun şasi ama ikinci kısım McLaren in gerçek hızını perdeledi.Neden kızarsınızki;2007 de McLaren Alonso nun aracının üzerine aydınlatma platformunu düşürme adı altında yavaşlatmasaydı 2007 Bahreyn ide McLaren kazanacakdı.

  3. yusuf hitay- aynen katılıyom:) diyoki nasılsa puanlarda yüksekken biz alacağımızı alalım bakalım o zaman diyor.

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Evet şans verilsin.Ama olmassa 2011 de 2008 tarzı araçlara geri dönülsün ancak slick lastikler olsun,hareketli ön kanatlar,difizör,yakıt,daha geniş arka lastikler(önlere göre)olsun.Puan sistemi böyle olsun,Pole ve en hızlı tura puan verilsin.

  5. burak bocek avatarı

    Hangi kuralı getirirseniz getirin ezelden beri o pistte yarış zevksizse aynen kalır.Neden bie Belçika da,Monza da,Avustralya da hep çok zevkli yarışlar izliyoruz keza Interlagos ta öyle.Bunun nedeni pistlerin yapısı en başta.İster çift pit stop,ister taktiksel en iyi şeyleri getirin senelerdir aynı pistlerde aynı sıkıntı yaşanıyor.Kıyaslayın geçen seneki kurallar Bahreyn bu seneki kurallar Bahreyn ne fark var?Sen sürekli Herman Tilkeye pist tasarlatıp ortaya Singapur,Valencia pistlerini dikersen trencilik oynamayada razı olursun.Kusura bakmasın kimse.

  6. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    bahreyn de herkes sert lastikle, son 32-33 turun tamamlanıp tamamlanamayacağını anlamaya çalıştı. Avustralya da çok daha fazla zorlayacaklardır. Mclarende arka kanadı iyi çalışıyorsa galibiyet kovalayacak.

  7. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Domi'ye katılıyorum. Bence biraz daha zaman vermek lazım!

  8. domenicaliye katılıyorum. bahreyn zaten sıkıcı bir pist. bence çok zevkli yarışlar olacak.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    bu demeç şu anlama geliyor

    "ben taktik özürlüsü olduğum için bu sistem işime geldi, biraz daha puan toplayalım sonra bakarız"

  10. mert merter avatarı

    Bu yüzden ben fikrimi birkaç yarış sonra belirtmek istiyorum. Bu durumu yargılamadan önce birkaç yarıştaki senaryoları daha değerlendirmeliyiz." diye konuşuyor.
    isler iyi gitmezse Ferari az puan veya podyum almazsa bu sefer yaygarayi kopaririz demek istiyorsun herhalde yok yok yanlis anlamadik aynen öyle demek istiyorsun uyanik seni ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir