Türkiye Rallisi Hazırlıkları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz aralık ayında yayın hayatına başlayan rallinin resmi internet sitesi rallyofturkey.org ile popüler sosyal paylaşım ağlarından www.twitter.com/Rally_of_Turkey ve www.facebook.com/RallyofTurkey2010 ‘daki taraftar sayfalarının ardından son olarak da www.turkiyerallisi2010.com mikro sitesi yayına başladı.

Yeni sitede, seyirci odaklı bir tasarımın yanı sıra sadece seyircilere hitap edecek bir konsept bulunuyor. Ralli dünyasından ses getiren videolar, pilotların biyografileri ve etap bilgileri ile ralli programına ulaşılabilen sitede ”ralli testi” de bulunuyor. Bu teste, en kısa sürede en çok doğru cevap veren kişiler ise sürpriz ödüller kazanacak. Ralli’nin resmî şapkalarından, etap biletlerine, helikopter transferli etap izleme imkânından, Boğaz’da pilotların ve takımların katılımıyla gerçekleşecek Boğaz Turu’na katılma şansına kadar sürpriz ödüllerin yer aldığı ralli testi sitede ralli bilgisine güvenen en hızlı isimleri bekliyor.

Rally of Turkey biletlerinin online olarak satıldığı www.biletix.com.tr ‘nin yanında internete erişme şansı olmayan kişiler de bilet satın almak için ”biletix ofisleri” ve ”biletix”in çağrı merkezi olan 0216 556 98 00 numaralı telefon aracılığıyla bilet satın alabilirler.

Rallinin resmi çağrı merkezi hizmeti ise Avrupa’nın en büyük asistans firması ADAC Service A.Ş.tarafından sunuluyor. Ralli hakkındaki tüm seyirci programları, etap-güzergâh ve transfer bilgilerine ulaşabileceğiniz çağrı merkezi, haftanın 7 günü sabah 08.00 akşam 22.00 saatleri arasında 0212 340 45 54 numaralı telefondan, rallinin son günü olan 18 Nisan tarihine kadar hizmet veriyor olacak.

Hepsi ve daha fazlası için Türkiye Rallisi resmi internet sitesini takip edebilirsiniz.

www.rallyofturkey.org


Yorumlar

  1. Dün rüyamda WRC yi izleyeme gidiyordum. Rüyam o kadar gerçekçiydiki uyandığımda şimdi mi rüya görüyorum önceki mi rüyaydı diye düşünmeye başladım. Gitmek farz oldu 🙂

  2. yaw arkadaş türkiye gp sine bilet alanlara hediye olarak bu rallinin biletlerini verseydiniz ne güzel olurdu

  3. elif çivici avatarı

    Gitmeyi çok istiyorum ama şehirdışında oldugum için yarış hakkımı F1 de kullanacağım malesef.Ama inanıyorum ki Raikkonen ciler ve diğer ralliciler bu sporu ülkemizde yaşatacak kalabalığı oluşturacaklar 🙂

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    F1'den daha iyi hazırlanılıyor WRC için kesinlikle gitmeyi düşünüyorum
    Raikkonen'i yakından görmek harika olacak!!!

  5. testin sürpriz ödülleri enfes! tabi neredeyse hiçbirini bilemedim cevapların.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir