Hamilton: "Red Bull, Büyük Avantaja Sahip"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, 2009’da Red Bull’un bütün takımlar arasında en yüksek yere basma kuvvetine sahip olduğunu ve yeni sezonda da bunu sürdürdüklerini belirtti.

Sebastian Vettel, Bahreyn’de sıralamalarda rakiplerine üstünlük sağlamış, ardından yarışta da sorun yaşayana kadar egemen bir performans ortaya koymuştu.

Hamilton: “Red Bull,  tuhaf bir şekilde herkesten daha hızlı. Çılgınca bir şey. Onların geçen seneki araçlarındaki yere basma kuvveti, bizimkinin yaklaşık 2 katı kadardı.”

“Bir kaç yarış kazanmamıza rağmen sene sonunda bile bize göre fazlaları vardı”

“Her iki araçlarıyla da bizden çok hızlılar. Genel olarak da bizden çok önde olmalılar.”

Bahreyn’de Alonso’nun, sorun yaşamasa da Vettel’e hamle yapabileceği öne sürülmesine rağmen Hamilton, Ferrari’nin Red Bull ile başa çıkamayacağını düşünüyor.

Hamilton: “Yarışta Fernando’nun çok hızlı olduğunu ve düşünüyorum ve açıkçası biraz yakındılar. Ama 0,5 saniye gerideydiler”

İngiliz pilot, kendi takımının liderlerin hemen arkasında Mercedes GP ile rekabet halinde olduğunu söyledi.

Hamilton: “Mercedes ile benzer seviyelerde olduğumuzu söyleyebilirim”

“O hafta sonu daha iyi bir iş çıkardık ama onlarla aramızda bir mücadele var. Mercedes daha hızlı gelişip daha iyi bir iş çıkarabilir görünüyor.”


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    McLaren'in emektarı Adrian Newey F1 de alanında 1 numara.

  2. Alonso hızlıydı ama bence geçemezdi çünkü lastiklerini aşındıracaktı.RedBull bu sene mercedes motoru kullanmış olsa durudurulamaz olabilirdi.Mercedes iyikide motor vermemiş.Alonso yinede iyidi ama keşke pist üstü mücadelesi görseydik.Keşke massanında benzin sorunu olmasaydı da alonso ile yarışabilseydi.bence bu sene seyir açısından zevkli olacak eminim herkes aynı düşünüyor.

  3. Güzel. Instant Fisherman…:)
    Bende acaba diyordum, görelim bakalım diyordum. Gördüm ki oluyormuş. Anladım gayreti, tarzı.
    Biz anladık seni kardeş. Kafi…

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    evet sanırım anladım seni

    bir kaç yıl sonra görüşmek üzere

    hadi güle güle öptüm

  5. @Yusuf Hitay

    Sadece L ve T harfLerini büyük yazdığım için öyLe diyebiLiyorsan, bu sözLer Tamamen arT niyeTLe söyLenmiş sözLerdir.

    @MaycıL

    Eğer o harfLer büyük oLduğu için okuyamıyorsan seni iLkokuLa yazdıraLım derim.

    Ben yorumumu yazarım.İsTeyen okur isTemeyen "ARKADAS" okumaz.Herkes birbirinin yorumunu okuyup değerLendirmek zorunda diye bir şey yok ;}

    Ayrıca MaycıL arkadasım,

    "yazmıyormusunuz?" Türkçe DiL ve AnLaTım KuraLLarı'na göre 'musunuz' soru edaTı ayrı yazıLmaLıdır.

    SaygıLar =)

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    güzel görünsün diye alt+0223 ' ü kullandın mı daha önce ?

    "ne qadar qüzel yasın varmıshhh"

    gibi şabalakça bir yazıdan bir farkı yoktur gözümde. Yahu kimileri imlam düzgün olsun diye çabalar, kimiside var olanı bozmak için çabalar

    anlatış biçimin gayet güzel ama yazış biçimin itici

  7. Yine düşüncemi belirteyim.
    Güzel görünmenin aksine dikkati dağıtıyor, okumayı zorlaştırıyor.

    Yoksa siz yorumlarınızı bizim okumamız için yazmıyormusunuz?

  8. "nedir bu bazı harflerimizin büyük yazılmasının cazibesi?"

    "klavyende bir problem mi var ?
    yok ise l ve t leri büyük yazdığında mutlu mu oluyorsun?"

    MuTLu oLmakTan ziyade kücük haLLerinden daha hoş görünüyor.(bana göre)

    Yazarken başka imLa haTası yapmadığıma göre anLamakTa zorLuk çekmiyorsunuzdur =)

  9. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    tabi lewis sıralmada massa 0,149 s gerisnde kaldı. cok uzak redbull :)) acıklamaların samimi deil massa gibi redbull yumusak lastikte ferrariden daha ii sadece.

  10. Bu sırada… benim yorumumu okuyan yöneticiyi FIA ya şikayet edeceğim.McLaren taraftarı olup da başkalarının yorumunu okumakla şikayette bulunacağum.

  11. Farkına vardığım kadarıyla McLaren taraftarlarının takımlarının almış olduğu 3. lük(2009) başlarını döndürmüş olmalı.Unutmayın ki Raikonen fuzuli mücadeleye girip 1 sıra öne geçmak adına yaptığı gereksiz atağın yerine sırasına razı olaydı (bu bir mekanik arıza değil mekanik hasardı) Ferrari daha önde bir sezon yapmış olurdu.
    Şuna inanıyorum; geçen sene Fisi bu senenin aracının parçalarının testini yaptı.

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    @fernando alonso

    klavyende bir problem mi var ?

    yok ise l ve t leri büyük yazdığında mutlu mu oluyorsun ?

  13. Kirve arkadaşım o kadar kendine güvenme istersen sen daha 10 senede anca 1 şampiyonluk alabilmişsin o yüzden sen imkansızı bırak hatta zoru bırak normali yapta biraz şampiyonluklar almaya çalış.En büyük rakibinden bilgi çalma vb.sen öyle birşey yapki millet senden çalsın:).Sen önce bunları hallet zoru zaten Ferrari yapıyor başarılarıda bunu gösteriyor zaten:))))

  14. kirve arkadaşım yakalayacaksın tabi sen kendini en büyüklerden biri olarak görüyorsan yakalayacaksın tabi:))O yüzden başarı olarak görüyorsan senin vizyonun küçülmüş arkadaşım:) öndekileri yakalamış sezon sonu diyorsun…Bunlar hikaye sn sezon sonu sıralamana bakacaksın yakaladında kaç puan fark vardı aranda ilk 2 ile ona bak sonra burada sanki başarıymış gibi konuş.Eğer sen burada badoer veya fisinin formu ile kovalieneni aynı kefeye koyarsan seninle burada tartışmanın anlamı yok.O kovalienen ilk senesinde Fisiyi geride bırakmıştır.Hamilton muazzam bir pilot olmasından birde takımla bir türlü uyum yakalayamaması o kadar geride kalmasına sebep olmuştur.Ama kovalienen badoer gibi takım arkadaşından hiçbir zaman 2.5 saniye geride kalmamıştır:)))))

  15. şu gelişim durdurma olayı, mclaren'in sonuna kadar zorlaması falan tartışmaları bence saçmalıktan ibaret… iki takımda kendine göre doğru olanı yaptı, çünkü böyle bir durumda salt bir doğru yok bu noktada… artık 2010'a bakmak gerek, Ferrari ilk yarışta maksimum 43 puanı aldı mı, evet, bundan sonra sorulması gereken soru, mclaren'in farkı nasıl kapatacağıdır, kötü arabaları yok, bence daha araçtan maksimumu alamadılar, hızlanacaklardır… Red Bull'un gelişim hızını küçümsemiyorum, fakat Ferrari'ye güveniyorum bu sezon, pilotlarına özellikle

  16. Hiç umudu kalmamış gibi konuşmuş Hamilton. Şimdiden pes ettiyse, Mclaren ne yapacak :s Ayrıca gerçekten Mclaren yaz ayları ne yapar 😀 şöyle eze eze girilen bir sezon başlangıcı yok Hakkinen'in şampiyonluğundan beri. Mp4-20 de bile sıkıntı vardı… Önündeki 4-5 yarışa kadar iyi hazırlandı, hazırlandı. Yoksa halde yine geç gelşim ve kaybedilen puanlar Yakar Mclaren'ı…

  17. murat levent avatarı

    Bırakın arkadaşlar bu işleri, Alonso 2 kere ucunu gösterdide aynadan Vetele hemen telsiz bağlantısı kurdular, Alonso lastikleri ısıtıyor diye, o arada vetelde zorlayınca egzosundan oldu. Bu kadar basit bişey. Yarışı seretmedinizmi Vetelin aracı bozulmadan 3-4 tur önce Alonso yoklamayı çekiyodu zaten.

    Button webber schmi olayına gelincede, onlar ne zaman neyi geçtiki şimdi schmi yi geçsin, onlar anca önde başlarlarsa bişeyler yapabilen pilotlar.

    Kalın sağlıcakla.

  18. Öncelikle kırmak, kötülemek istemem. Fakat nedir bu bazı harflerimizin büyük yazılmasının cazibesi?
    Bence imkanlar nispetince dili kuralı kaidesine göre kullanmak gerekir. Bunlara eskisine oranla daha fazla dikkat ediyor şükür ki milletimiz. Eğitimini aldığımız şeyi yapmalıyız. Gerekirse tdk'nın yazım kılavuzu da hizmetimizde.
    Önemsiz gibi geliyor belki ama önemli bir nokta bu dilimiz ve kendimizi ifade etmek için.
    Hemen hemen çoğumuz yazım hataları yapıyoruz, imla kurallarını dikkatten kaçırmış olabiliyoruz. Fakat olabildiğince uymamız, doğruyu takip etmemizin gerekliliğine tarafım.
    Farklı biçimlerde yazımı genelde küçük kardeşlerimiz yapmakta, imkanlar nispetince hatırlatanlar oluyordur zaten. Yaş büyük olsa bile yazımdan dolayı istemeden küçük olduğuna dair kanaat oluşuyor.
    Misalen sırf yazım uyumu ve dikkati nedeniyle etkileyici, dikkat çekici olabiliyor insanlar.
    Bence farklılık nizama en iyi uyum ile gösterilebilir. Bazen haberleri çeviren arkadaşlarıda bilgilendiriyor, uyarıyoruz.
    Hayırlı geceler herkese.

  19. sen ferrari gelişimi durdurmasa,massa yarışmaya devam etse mclaren ferrariyi gecemezdi gibi düşünüyormuşsun gibide sezona bir bütün olarak ele almak lazım dediğin için hatırlatayım dedim.sadece ferrariyi geçmemiş,gelişimini durdurmamış diğer takımlarıda yakalamıştır olaya bu yöndende bir bak.mclarenın 2. pilotunun ne kadar vasat olduğunuda bir hatırla.sonrada 1 yarış geçmiş olmasına rağmen ferrarinin ardından takımlarda ikinci olan mclarenın 2010 şampiyonu olması zor demene bir göz at.son iki sezonun şampiyon pilotlarının bu takımda yarıştığını anımsa,jensonun 1-2 yarış içerisinde hamilton kadar olmasada ona yakın olacağını hisset ondan sonra zormu görüyorsun şampiyonluğumuzu imkansızmı görüyorsun onada sezonu hani bütün olarak ele almamız lazım ya sezon sonunda bakalım.zor olanı başarırızda imkansız zaman alıyor haliyle takdir edersen arkadaşım 🙂

  20. gelişimi durdurmak hikaye midir:)) kirve arkadaşım sezonun yarısına kadar yaptıklarıyla zaten tek pilotla size kafa tutabildi ferrari o yüzden sen Ferrariden çok kendinize bak bence:)

  21. doğru diyorsun,mclaren 2009 senesini ferrarinin önünde bitirmiştir.ferrari gelişimi durdurdu demek hikayedir.sezon başında 1 sanıye mclarenden hızlıyken neden mclarenın sezon sonunda ferrarinin önunde olduğunu ferrarıye sormak lazım.gerisi hikaye.

  22. Mclarenin işi bu sene zor hakikatten.Hamilton sayesinde birşeyler yapabilirler ama şampiyonluk zor gözüküyor.BU arada bazı arkadaşlar geçen sene Mclaren in q1 e kalamayan bir aracı çok geliştirdiğinden bahsediyor:)):Doğrudur.Gelişecek tabi 2.5 saniye gerisinde kalacak değil ya.Burada asıl sorulması gereken neden Mclaren in sezon başında bu kadar geride kaldığı.Sezonu bir bütün olarak ele almak gerekir.Sonuca bakacaksın geliştide ne oldu arkadaşlar.Tek pilotla yarışan gelişimi durdurulmuş Ferrari yi son yarışta 1 puanla geçti.Olay budur.Gerisi hikayedir.Hem Ferrari hemde Mclaren 2009 un en başarısız takımlarıdır.Çünkü 1 sene önce bu takımlar sezonu domine etmişlerdir.Şuan Ferrari dersini iyi çalışmış gibi gözüküyor.Mclaren inde geçen seneki kadar geride kalmadığıda aşikar.Redbullun ise sezon sonuna kadar gerilere düşeceğini tahmin ediyorum.2009 u çok arayacaklardır.Bu benim görüşüm

  23. Merak eTme romaLı şehzade.

    FERRARI TarafTarı oLmam zaTen bir fark bir ayrıcaLık 😀 😀

  24. bu arada mclarenci de değilim bilen bilir renaultcuyum ınsanların nıckleryle de dalga gecme bırısıde gelr sana alonsoya kullanılan o lafı soyler kalırsın oyle ama o kısı ben degılım cunku aramzda fark kalmalı

  25. Tmm grozjan 😀 sizin Takım iyi oLsun ama bizimki en iyi oLsun 🙂 son diyeceğim budur.TarTısmayı değiL fikir aLışverişini biraz fazLa uzaTTık.Herkese hayırLı aksamLar.

  26. Vettel'de sorun olmasa Alonso'nun Vettel'i geçme olasılığı çok düşüktü. Nedeni ise pistin yapısı ve araçların birbirine yaklaşamaması. Bunun isimle de bir alakası yok aynı şey tam tersi bir durum olsa da geçerli olurdu. Alonso'nun Vettel'i geçebilmesi için normal şartlarda Vettel'in hata yapması gerekecekti ki yarışın 3te 2 lik bölümünde hata yapmaması bu olasılığı çok düşürüyor. Yarış bittiğinden beri Alonso'nun Vettel'i normal şartlarda geçeceğini söyleyen birçok yorum okudum , bana göre durum Schumacher-Button-Webber üçlüsünden farklı olmayacaktı. Kim daha hızlıdır şu anda belli değil, ancak bazı arkadaşlara şunu hatırlatmak isterim ki yaklaşmak kolay, geçiş yapmak zordur. Örnek mi? Webber-Button-Schumacher üçlüsü. Arkadaki ikili Schumacher den nerdeyse 1 saniye hızlı olmalarına rağmen atak dahi yapamadılar. Aynı durumun öndekilere geçerli olmaması için hiçbir sebep yok.

  27. vettelin arkasında hamilton olsa geçmek için teşebbüsde bulunurdu son turlarda ama geçip geçemeyeceğini bilemeyiz.alonso garanticidir gecemeyeceğini bildiği için hiç zorlamazdı,önundekinin sorun yaşamasıyla kazandığı 5. yarış bu oldu sanırım ..

  28. iyi geceler alonsothe best arkadasım bende yorumlarını begenenlerdenım boyle objektıf mantıklı ınsanların oldugunu gormek hos

  29. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Neyse arkadaşlar Behlül kaçar 🙂 Hepinize iyi geceler.

  30. ne kadar komıksın ya sen once sen okudgunu anla ben sezon ortasına gelscek fln demedım olmayan seyı olmus gıbı gostermek marıfetın sanrm kullandgım ıfade aynen su "mclaren sezon ıcı gelısımde 1 numaradır bıkac yarıs sonra gerı donerlerse soyledıklerını yutmak durumunda kalırsın" sen bunu cevırdın de cevırdın sanırım bır yaran var arkadasım ama ben doktor degılım gıt baska yere kasın benım yazdıklarımı saglık lı mantıklı bır ınsan gayet tabı anlayablır ben mclaren kesın sezon ortasına donucek falan demedım sadece gelısım hızlarının ıyı olduguna dıkkat cekıp bıkac yarıs sonra gerı donerlerse laflarını yutmak durumunda kalrsın buyuk laf etme dedım bunları anlayamayacak kadar art nıyetlı ve okudugunu anlayamayacak durumda ısen benım elımden bsey gelmez sen romalı groscanı bırakta cın alı falan oku onlarla dalga geç

  31. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Sağol dostum 🙂 Yanlız sana birşey söyleyeyim.F1 e ilk başladığmda pek çok arkadaş gibi ''gördünmü bak Schumi Mika yı naptı'' fln derdik.Sonra Mika'nın oğlu olunca bir yerde ilk tebrik edenin Schumi olduğunu öğrendik ve vay be dedik.
    Neyse seninde tahmin edeceğin gibi boşver,tartışmaya çalışma nasılsa kimse diğerninkini kabul etmeyecek.Benim en sevdiğim takımda en çok sevdiğim 3 pilottan ikisi var,diğeri yani bana f1 sevdiren kişi ise şu anda rakibimiz.Hep diyorum ya biz kendimize odaklanmalıyız,diğer takımlara karşı saygı duymaktan başka yapabileceğim birşey yok.Onların taraftarı,onların pilotları.Kimsenin başına birşey gelmesinde….
    Neyse umarım Melbourne ,Bahreynden daha güzel olur Ferrari ve pilotlarımız için.

  32. RomaLı GrosCan biraz sakin arkadasım.

    *GeçmişTen ders aLmak ayrı şey,
    *Sezon ortasına kadar geLişim gösTermek dediğin şeyin bahanesini geçmişTe yaşanan 1-2 oLaya dayaTman ayrı şeydir.

    Küçük bir örnek:

    DikkaTLi yürümezsem düşerim ayağım herhangi bir yerinden kırıLır.

    DikkaTLi yürümezsem düşerim ayağım kesin Tarak kemiğinden kırıLır.

  33. bahreynde çok gerideydik umarım kazanırız ve aracımızın kötü olduğu düşüncesi aklımdan gider

  34. Alonsothebest_Massa (+1)

    YaLnız rakipLere kücümsemek gibi bir amacım yok.Çünkü TarihLeri başarıLarLa doLu TakımLar söz konusu.Ama canımı sıkan şey yorumum doğru da oLsa yanLış da oLsa (-1) veriLmesi.

    Her yorumunu beğeniyorum.SiTeye yeni yorum yazmaya başLadım.McLaren'ci oLsaydın biLe sana saygı gösTerirdim.Cünkü iyi de oLsa köTü de oLsa konusmayı biLiyorsun.Kankamsın 🙂

  35. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hem Mclaren gelişir gelişemez ayrı konu.Bu saygı duymamıza engel değil.Ben anlamıyorum bu adamları küçümseyince eline ne geçecek.(Bu herkes için geçerli)
    Kazanacağımız kesin değil,diğerlerininde kesin değil.Ancak ben Lewis'e katılmıyorum.Kesin geçerdil diye birşey olmasada çokta uzak değildik.Ve birkaç yarış içinde Lewis ve diğer iddalılarda aslında Redbull un başka gezegenden gelmiş bir dominant canavar olmadığını görecek.

  36. arkadasım cocuk gıbı ifadelerle komik oldugunu mu sanıyorsun ben mclaren sezon ortası muthıs atak yapcak demedım nerenle okuyorsun lafı ben mclaren sezon ıcı gelısımı en ıyı yapan takım dedım elbette geçmişten cıkarıcam senın gıbı vahıy meleklerım yok bana gelecekte havadısler getrecek(!) bilinçli insanlarda geçmısten cıkarımlar yaparlar bu hayatın 1 numaralı kuralıdır kımse ogretmedımı sana yasanmamıs seyden bısey cıkartamazsn ayrıca gcen sezondan bu yana degısen kac kural var tabıkı gecen sezona bakıcam

  37. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bu arada 1997 yi baz alarak Schumi den sonra dedim yanlış anlaşılmasın.

  38. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Fernando Alonso bak dostum.Ben 1997 den beri F1 i takip ediyorum ve umarım arkadaşlarımla ve burada zaman geçirdiğim insanlarla beraber çoooook uzun yıllar boyunca bunu devam ettiririz bu işe gönül vermiş tüm dünyadaki tüm insanlar gibi.
    Ben ilk başladığım andan itibaren Ferrari yi destekledim vede öyle devam edecek tahminimce.Schumi bırakana kadar her alanda Schumi yi destekledim.Ve ondan sonra da takım olarak herzaman kalbim Ferrari ve pilotlarından olsada Schumi'den sonra gelen en iyi pilotun Alonso olduğuna inandım.Kimse alınmasın gücenmesin keşke 2007 de gelen o olsaydı takımımıza.Ama senin burda Lewis olsun Schumi olsun Mclaren olsun Mercedes olsun bu şekilde aşağılaman hoşuma gitmiyor.Fia yı kandırdı,Ferrari den çaldı ben anlamam.Taraftarları takımlarını bırakmıyor ya,tıpkı bizler gibi.Evet f1 en elit spordur,pilotlar,takımlar,patronlar vs bazen hırslarına yenilip hatalar veya yanlışlıklar yaparlar.Bizlere ise saygı çerçevesinde eleştirmek ve kulaklarımızı tıkayıp takımımıza gönül vermek düşer.Hem sen merak etme bu sporda olanlar diğer sporların yanında devede kulak kalır.Onun için eski konuları açmayalım,o arkadaşlarada cevap hakkı doğar ve uzar gider.Sonuçta ne onlar evet çaldık diyecek,nede sen çalmadınız diyeceksin.Ne onlar senin gönül verdiğin pilotu veya takımı destekleyecek nede sen onların.Ben diyorumki bırakalım pilotlar cevabını yarışta versinler.Ben takımıma ve pilotlarıma güveniyorum.Kazanmayı umuyorum ve inan senden çok daha fazla istiyorum.Ama bunun yolu rakipleri aşağılamaktan geçmiyor.Bak Alonso kazanınca gitti Massa ya sarıldı ve Lewis in elini sıktı.Sende kucaklamasan bile el sık.Küçülen değil büyüyen olursun.Neyse Melbourne baya zor olacak.Umarım bizim için en iyisi olur.Herkese iyi akşamlar.

  39. "…bu buyuk laf soylemekse evet buyuk laf soyledım ama ne tuhafır kı benım buyuk lafımın bır kanıtı varken.."

    GerçekLeşmemiş bir oLayın kanıTını geçmişTen çıkarabiLecek manTığı nerede buLdun doğrusu buna da sasırdım.

    – McLaren sezon orTası müThiş bir aTak yapacak.
    + Kim diyor arkadas, nerden biLiyorsun ?
    – Bundan bi kac yıL önce öyLe oLmusTu.
    + Hönkk !! asdasdsd 😀 😀

    GeLen geçen yorumuma (-1) işareTLiyor ama bu söyLedikLerimin gerçek oLduğunu sizLerde biLiyorsunuz.

  40. bakıpta görememekten dem vuran birinin Mclarenin 1 numara olduğu gafletine düşmesi nekadar da komik bir mevzu ben mclarenin sezon içi gelişimde 1 numara oldugunu soylemısken arkadas lafı neresınde anlayıp nereler tasımıs zıyan yok buyuk laf soyleyen bırı varsa oda sensın benım tezimi mclaren son 4-5 yılda oldukca fazla kanıtladı bknz 2008 bknz 2009 bıraz acmakta da sakınca görmuyorum 2009 un ılk yarısında Q1 de elenen arac sene sonunda yarıs kazanıyordu bu buyuk laf soylemekse evet buyuk laf soyledım ama ne tuhafır kı benım buyuk lafımın bır kanıtı varken arkadasın lafının hayalden ötesi yok testlerden beri en hızlı araç ferrariymiş bak sen kim demiş benım gordugum redbull en hızlı araçtı bır sonrakı yarıs mercedesın yada mclarenın en hızlı arac olamayacagının garantısını mı aldın yada allaha senet mi verdin ? elbette ferrari de en hızlı araç olabilir ileriki zmnlarda ozmnda cıkar alkıslarız ama sımdı en hızlı arac RB6 dır hala da tezımın arkasındaym buyuk lokma ye buyuk laf etme!!

  41. Ama yine de McLaren ekibini Tebrik eTmek gerek.Koskoca FIA'yı doLandırdıLar ama hâLâ bu şampiyona da yer aLıyorLar.

    McLaren'a karşı bi düşmanLığım yok.GüçLensinLer isTerim.Çünkü ne kadar çok rakip, en az o kadar Ferrari adın eğLenceLi bir sene..

  42. Mclaren li yönetici efendi… yaa şu yöneticiye bağlantı işini kaldırın yada şu niki silinde bende girip yorum yazmak zorunda kalmayayım hemde birilerinin deliklerini kapamak zorunda olmayayım.

  43. Hamilton haberi olduğundan dolayı çok bişe yazmayacağım. Atak hazırlığını yapan yapmışdı… yarış edebilseydi de görseydik.

  44. …. dünyasında yaşadığımızın farkında OLMAMASI enTeresan ….

    eksik yazmışım msJ düzeLTmeyi biLmiyorum k.bakmayın 😀

  45. TesTLerden bu yana Ferrari Takım-PiLoT oLarak her rakibinden üsTün.Bi kere bu gerçek.Bunu kabuLLenemeyen bakan ama göremeyen birinden farksızdır.

    Ayrıca hamiLTon neye göre redbuLL iLe başa çıkamazLardı demiş gerçekTen çok merak eTTim.O yüzden Tepkimi diLe geTirdim.

    "McLaren sezon içinde 1 numaradır geri dönerLer" sözüne kesinLikLe kaTıLmıyorum.Büyük Lokma ye büyük Laf söyLeme diyen birinin geneLLemeLerin değiL gerçekLerin dünyasında yaşadığımızın farkında oLması enTeresan.

    GO GO GO!! Forza Ferrari!

  46. Ferrari geçerdi geçemezdi ayrı bir hikaye, öte yandan Alonso'nun temposu fazlasıyla iyiydi, vettel'den kurtulduktan sonra attığı turlar inanılmazdı, bir ara attığı tur o an pistteki herhangi birinden 1.5 saniye falan hızlıydı, vettel'i geçemeyebilirdi, geçiş malum çok zor ve yeterince hız farkıda yoktu, öte yandan Vettel'i zorlayacaktı bence, bu heyecanı yaşayamadığımız içinde tek suçlu Red Bull takımı, motor eksoz veya başka bir şey, sonuçta problemi yaşayan bir firma değil tüm takımdır

  47. Fernando Alonso nickli arkadasım üslubun cok bir ağır… birincisi siz mercedes gp ile mücadele edin bizimle değil ne demek yani melbeurne de dengeler değişirse söylediklerini yutmak zorunda kalabilirsin Mclaren sezon içi gelişimde 1 numaradır merak etme bıkac yarıs sonra donerler önlere webberden bahsetmişsin redbullu küçümsemişsin mevzu baska bır spor olsaydı dedıklerın geçerli olabilirdi(!) ama bu spor f1 webber yumusak lastıklerle sorun yasadı sıralama turlarında zaten 1 sanıyenın uzerınde fark yedı takım arkadasından bu f1 de cok olagan bısey bıkac ornek daha vereyım sana kubica heidfield 2008 sezonu heidfieldin yasadıgı problemler olmadı maderm alonso taraftarısın alonso-fisichella ıkısındede aynı arac yokmuydu yada schumı-massa schumı-barichello hala mı olmadı her iyi araç her pılota uyacak diye bişey yok burası f1…
    ve son olarak burası f1 burada buyuk lokma ye buyuk soz etme..

  48. Çok karamsar bir açıklama olmuş bence mclarenin şampiyonluktan çok uzak olduğunu söylemeye çalışmış hamilton

  49. Gerçekçi bir yaklaşım..

  50. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Vettel motorda sorun yaşamasaydı RedBull büyük avantajının verimini almış olurdu
    anlamadığım şey Webber de aynı araca sahip ama orta sıralarda RedBull'un bunu görmesi gerek yeni pilot lazım onlara illa Kimi olmak zorunda değil ama o olsa iyi olur 🙂

    Lewis Avustralya'da daha hırslı olur umarım.Mclaren daha fazla yere basma gücü için çalışıp arka kanadının avantajlarından faydalanmalı

  51. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Sıralamalarda fark 0.149 du.Yarışta en fazla fark ilk pitlere kadar 5.O e kadar çıktı ikinci yarısında düştü.Vettel sorun yaşamadan önce fark 1.5-2sn arasındaydı.Evet Redbull iyi ancak geçilemez değil.

  52. "Bahreyn'de Alonso'nun, sorun yaşamasa da Vettel'e hamle yapabileceği öne sürülmesine rağmen Hamilton, Ferrari'nin Red Bull ile başa çıkamayacağını düşünüyor"

    lewis efendi webber de aynı aracı kullanıyor ama 8.oluyor.ama kırmızılar öndeydi.nasıl başa çıkamamak oluyor ?

    "hemen arkasında Mercedes GP ile rekabet halinde olduğunu söyledi"

    Siz mercedes gp ile mücadele edin.bizimle değil ;}

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir