FOTA Anketine Göre Schumacher En Ünlü F1 Pilotu

yazar:

kategori:

Anket, Şubat ayı başlarında FOM ve FOTA desteği ile sunulmuştu.

Anketin sayfasındaki bildiri: “Anketin dolduran ve bunun bir parçası olan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Sonuçlar yayımlanacak ve F1’in taraftarlar için daha iyi hale gelmesi adına gereken değişikliklere karar vermede FOTA tarafından kullanılacak”

Ankete 90.000’den fazla taraftarın katıldığına inanılıyor.

Bütün sonuçlar henüz yayımlanmadı ama oyların %19,5’ini alan Michael Schumacher, en iyi tanın F1 pilotu olarak listede yerini aldı.

Bir sonraki pilot ise %9,7 ile Fernando Alonso. Fin pilot Kimi Raikkonen’in 2010’da gridde olmamasına rağmen Alonso’nun ardından 3. sıraya oturdu.


Yorumlar

  1. Tarihin en başarıLı piLoTu.OLsun o kadar ;}

  2. Senna jenarasyonu ankete katılmamış sanırım :)) İlk 3'te olmasını bekliyodum en azından…Schumaer normal olarak ilk sırada, schumaer'in 1. olmaması zaten süpriz sayılırdı 🙂

  3. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bunun için anket mi yaptırmışlar..Yazık boşa para.Schumacher' i bilmeyen mi var sanki.

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ama Alonso nun Lewis ve Massa dan kaç kat daha popüler olduğunuda gizleme der biride çıkar sonra. 🙂

  5. Ders olsun kim dusunur ki Alonso Schumaherden daha populer.Zoruna guzelik olmaz.Vay be Schumaher iki kat daha populer Alonsodan.Cok iyi olmus ki bu sonuc anketlerden cikmis tek bir insanin dusuncesi degil.

  6. Schumacher'i çoğumuzun ailesi bile tanır yani oldukça normal bir anket sonucu.

  7. MagicAlonso avatarı

    Shumi zaten F1 denilince sporu takip etmeyen insanların bile aklına ilk gelen insandır.Alonso da son yılların en çok bilinen pilotudur.Bunda shuminin yarıştığı dönemde almış olduğu şampiyonluklar ve bir anda parlaması Fernandoyu bilinen hale getirmiştir.kimi de yine son dönemin popüler hızlı pilotlarından olmasından ötürü gelecek vaad eden pilotlardan olmasından dolayı bilinirliği yüksek.Eğer montoya F1 den ayrıları uzun süre olmasaydı veya yarışmış olsaydı eminim kimi ve Alonso ya yakın bir bilinirlik oranı yakalardı.

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Eh bu sonuçlar normal.Alonso-Lewis-Massa ve bırakmasına rağmen Kimi'nin tanınması.Ancak Button'ın ilk üçte olmaması manidar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir