Mercedes 2,5 Saniyelik Pitstopları Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Takım patronu Ross Brawn, W01’in şu anda öndekilerin temposunda olmadığını kabul etmiş ama önümüzdeki bir kaç yarışta aranın kapanacağını söylemişti.

Alman Der Spiegel, Melbourne ve sonrası için pitstoplarda en hızlı olabileceğini iddia etti.

Takım ön için yeni bir kaldıraç tasarladı. Mekanikerler böylece eksi lastikleri daha hızlı bir şekilde değiştirebilecek.

Bahreyn öncesinde Red Bull’un 1,8 saniyede lastikleri değiştirdiği öne sürülmüştü ama iyi bir pitstopta toplam bekleme süresi 3,5-4 saniye civarındaydı.

Bir Mercedes sözcüsü, şimdiye kadar 3,5 saniyelik pitstopların harika bir sonuç olduğunu belirtti ama yakın gelecekte 2,5 saniyenin gerçekçi bir hedef olduğunu ekledi.


Yorumlar

  1. Ferrari bu konu üzerine çaLışma yapıyordu.BakaLım MeLbourne'de ne kadar geLişTirecekLer.

  2. yaw cok zor o kadar kısa süreler. hani testlerde bazı takımlar 2 saniyenin altına düşürmüştü . needen göremedik yarışda bunları hikaye yazıyor bazıları. 1.8 saniye diye anlatılıyordu ama yarısda en hızlı 4 saniye oldu. Biraz gerçekçi olmak lazım. Düşlebilecek en düşük belki 3 saniye olur. Nede olsa makina deil insan değiştiriyor lastikleri kardeş.
    Bence 3 saniyenin altında zor olur.

  3. elif çivici avatarı

    bir kere bekleme,kalkış filan derken illaki bi zaman kaybı oluyor,bunları 2.5 saniye diyelim,1 saniyede lastik değiştirilse eder 3.5 Bence daha altı biraz imkansız olur,tabi işin devi olan onlar biz sadece dışarıdan bir gözle bakıyoruz.

  4. Red Bull Bahreyn'de 4.0 saniyede değiştirmişti Vettel'in lastiklerini ve en hızlısı buydu diye hatırlıyorum. 3ün altına inmek o kadar da zor değil bence.

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    3 ün altına zor düşerler.

  6. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    "Bahreyn öncesinde Red Bull'un 1,8 saniyede lastikleri değiştirdiği öne sürülmüştü"

    yok artık adebayor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir