Button, McLaren'in Daha Güçlü Olacağında Israrcı

yazar:

kategori:

Sezon açılışı Bahreyn’de Button ve Hamilton’un, öndikeri tehdit edememesine rağmen İngiliz pilot, Albert Park’ın doğasının, takımın performansını arttıracağını düşünüyor.

Salı günü Vodafone etkiliğinde konuşan Button: “Bu hafta sonu için en büyük tehdit? Red bull ve Ferrari’leri söylemelisiniz. Bahreyn’de çok hızlıydılar.”

“Burada çok daha yakın olmayı bekliyoruz. u pist, bize çok uygun. Lewis daha önce burada iyi zamanlar geçirdi ve ben de öyle. Bize iyi davranıyor. Bu yüzden iyi bir sonuç almayı umuyoruz”

McLaren’in performansı için iyimserliğinin nedeni konusunda Button: “Çünkü öyle olacağını biliyorum. Bu pist, düşük yere basma kuvveti istiyor ve bu da bize uygun. Burada yarışmaktan heyecan duyuyorum. Burada çok daha iyi bir yarış çıkaracağımızı düşünüyorum. Heyecanlıyım. Eğer aracın iyi olduğunu düşünmeseydim böyle heyecanlanmazdım”

Button ayrıca Mark Webber’in de bu hafta sonu Bahreyn’e kıyasla daha iyi olacağını düşünüyor.

Button: “Burada hızlı olacağını düşünüyorum. Bahreyn’de Mark’ın en iyi halini gördüğünüzü düşünmüyorum. Evinde kendi kalabalığı önünde daha rekabetçi olacağını düşünüyorum. Bu yüzden umarım iyi bir hafta sonu geçirir ama benim için umarım geçirmez”

“Onun için ilk yarış harika geçmedi ama burada hızlı olacaktır. Hızlı ve bağlı. Çok iyi odaklanıyor.”


Yorumlar

  1. serhat kara avatarı

    HİÇ BELLİ OLMAZ AMA FERRARİ İŞİ BİTİRİR GİBİ

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bu kadar kesin konuşmamak lazım.Tabii umarım öyle olur ancak yinede diğerlerini hiçe sayamayız.Ben bu yarışın Ferrari-Vettel-Hamilton arasında geçeceğini düşünüyorum.Schumacher de muhtemelen Nico nun önünde olacak.

  3. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    bencede ferrari favori

  4. hasan erçin avatarı

    ferrari her iki klasmandada şampiyon 2010 da

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir