Horner, Whitmarsh'ın İddialarını Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Melbourne’deki sıralamaların ardından McLaren patronu Martin Whitmarsh RB6 aracında pilotun kontrol edebildiği bir sürüş yüksekliği sistemi olabileceğini öne sürmüştü. Whitmarsh’ın bu sistemi sadece Red Bull’un kullanmadığını düşündüğü de belirtiliyor.

Horner ise bu konuda BBC’ye yaptığı açıklamada, RB6’da böyle bir sistemin bulunmadığı konusunda garanti verebileceğini belirtti ve McLaren’in F kanal sistemine karşı çıktıklarından bunun bir intikam alma şekli olabileceğini düşündüğünü söyledi.

“McLaren’de eğlenceli şeyler oluyor. Lewis Mark’ı idare etmeye çalışıyor, Ron bizim yakıt problemimizden haberdar, ve şimdi de Martin bizim sürüş yüksekliği kontrol sistemi kullandığımızı söylüyor.”

Mercedes patronu Ross Brawn da cumartesi günü pistte ayrılmadan önce iddialardan haberdar olduklarını ve FIA’nın konuya açıklık getirmesini istedi.


Yorumlar

  1. redbull eleştirilere çok sert tepki veriyor, bence bu antipati toplayan bişi. Ve gerçekten ortamı geren şu an bu tepkiler olucak diye düşünüyorum. Öndesin ve tüm gözler üstünde olucak, yanlışın aranıcak bunları ihtiyatlı karşılamak önemli. Mclaren kanal sistemi, kanat vs bunda tutumu çok iyi yaptığinı düşünüyorum. Böyle yaparsa Redbull çoğu takımla ilişkilerinde problem yaşayabilir…

  2. burak bocek avatarı

    Abi bize çatışma çıkacak dediler ama ortalık kaynadı millet birbirine girdi.Maşallah çok iyiz yinede.Ama ben Redbull patronun kullandığı ifadeleri kendisine yakıştırmadım.Daha saygındı insanların gözünde özellikle geçen sene.Bu intikam amaçlı mı değil mi bilemem ama tek Martin Whitmarsh'ın dikkatini çekmemiş bu konu.Açıklama bekleniyor olabilir demiş sadece.He bir misilleme yapsa haklı mı bence haklı.Sezon başındna beri etmeidkleri itiraz kalmadı üstelik açıkça en hızlı araçlar.Kim gözüne batan illegal bir durum olursa söyleyecek.İş başka arkadaşlık başka neticede.Bakalım bu sene hangi konular gündemi yarışlardan çok meşgul edecek

  3. f kanal için, (geçen yıl) difüzör için, KERS için zırlayan ve ve kraldan çok kralcı kesilip renault motoru için fia'nın kapısında yatan bir takımın mclaren gibi f1'in duayen 2 takımından birisine böyle çocukça karşılık vermesini hoş görmek gerek. çok görmeyin; sonradan görme denen olayın bir örneğidir bu. ne ron dennis'in kalitesine, ne mclaren'in büyüklüğüne, ne de "gerçek bir f1 takımı" olma yetilerine sahip olamayacak bir takım red bull..

  4. Açıkça söylemek gerekir ki Lewis'in ve Ron Dennis'in açıklamaları Red Bull'u oldukça sinirlendirmiş. Fazlaca gergin bir atmosfer var.

  5. eywallah gökhan 🙂
    13 çeşit yakıt karışimiyla hazırlanmış bir şov.

  6. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    McLAREN TEAM
    paylaştığın video çok iyi!:)

  7. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Webber'ın diğer pilotlar içinde yorum yapmadığı kalmadı.Eğer bu yönetmekse,Webber da yakında Beyazsaray'a çıkacak demektir.

  8. bazı akılbali olamamış kişiler fantazi kurmaya devam ediyor.
    gerçekten size anca gülünür :))

  9. 1-whitmarsh pilotun kontrol edebildiği bir sürüş yüksekliği sistemi olabileceğini söylemiş tıpkı redbull'un mclaren'de bulunan f kanal sistemine yapılan itiraz gibi.

    2-hamiltonun bu güne kadar diger pilotlar hakkında söyledi 2 veya 3 haber vardır. weber'in hamilton ve diger pilotlar hakkında konuştukları söylemeye bile gerek yok sanırım.

    3.ron dennis muhtemelen biryerlerde soru sorulmuş ve ona karşılık böyle bir ihtimalin olabileceğini söylemiştir ki bence onun gibi bir dehanın söylediği önemlidir. renault motorunun hangi seslerle çalışabileceğini görmek için bu linke bakmanız yeterli bakın bakalım R23 nasıl milli marş söylüyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=XRXwWbo_mX0

  10. Mclaren ve Red Bull arasındaki psikolojik savaş üst düzeyde bugünlerde.Hamilton'ın Webber'in emekliliği hakkında ki düşüncelerini art niyetli olmadığını, basında çıkan haberler ve Webber'in geçen sene bırakmayı düşündüm demeci üzerine bu yorumu yaptığını düşünüyorum.Fakat diğer iddialar için Horner'ın söylediklerine tamamen katılıyorum.

  11. Red Bull un hızını öven de kusur bulan da McLaren. Heralde bunu demek istedi Horner.

    Ama iddaları yalanlamakla olmaz bu işler.

  12. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "McLaren'de eğlenceli şeyler oluyor. Lewis Mark'ı idare etmeye çalışıyor, Ron bizim yakıt problemimizden haberdar, ve şimdi de Martin bizim sürüş yüksekliği kontrol sistemi kullandığımızı söylüyor."
    aslında Lewis ve Ron'un söyledikleri olabilecek şeyler

  13. oynattı mı oynatmadı mı ben bilmiyorum. sanırım sen padoka bir hayli yakınsın ordan biliyorsun 😀
    fanatik mişiz doğrudur herkes objektif bir tek mclaren ve lewis taraftarları fanatik (!)
    çok güldüm 😀
    40 yıllık mclareni sokaktaki adama mı yönettirecekler
    sataşma hakkım varsa domenicali ve briatoreden daha iyi yönetir anthony 😀

  14. McLaren i oynatmaya artık güçleri yetmeyecek.Sanırım Antony i padokdan kovaladılar(tepki toplamaması için oğlu aracılığıyla yaptırdılar).RedBull hakkındaki söylemler çok dikkat çekici… Benzinlerininde bitebilmesi teorisi,yükseklik teorisi,Renault dan yapılan 'emare' kelimesini içeren açıklama.Benim emare kullandığım cümleler belirti yada gösterge gibi anlamları dile getirir.
    Düşünmek lazım:Neyin belirtisinin göstergesi.

  15. McLaren'de eğlenceli şeyler oluyor. Lewis Mark'ı idare etmeye çalışıyor çok güldüm Bravo Horner.Mclareni Hamiltonun ve babasının parmağında oynattığını herkes anladı bir bizim bu sitedeki bazı fanatik arkadaşlar anlayamadı.

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    alonso_ arkadaşın belirttiği cümledeki "Ron bizim yakıt problemimizden haberdar" kısmı gerçekten hoş, varmış öyle bir şey demek ki ve bu arkadaşlara ben "PİRANALAR KLUBÜ"ne hoş geldiniz diyorum ….

  17. "McLaren'de eğlenceli şeyler oluyor. Lewis Mark'ı idare etmeye çalışıyor, Ron bizim yakıt problemimizden haberdar, ve şimdi de Martin bizim sürüş yüksekliği kontrol sistemi kullandığımızı söylüyor."

    çok ağır cümleler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir