Liuzzi Mükemmel Hafta Sonunu Kutluyor

yazar:

kategori:

Liuzzi: “Takım adına yine harika bir yarış, yine harika bir sonuç”

“Burası, Bahretn’de gösterdiğimiz temponun ve takımın kış boyunca yaptığı çalışmaların ispatıydı”

“Bu 7.lik için bütün hafta sonu sıkı bir şekilde çalıştık ve böylesine çılgın bir yarışın sonunda mükemmel bir sonuç aldık”

“Yarışın başında geçiş lastiklerinde biraz sıkıntı yaşadık ve bir kaç sıra kaybettik ama kuru zemin lastikleri için pite girdikten sonra telafi edebildim ve yarış temposunda kaldım”

“Yarışın sonlarına doğru, uzun süredir kullandığımdan arka lastikler fazlaca aşınmıştı ama yerimi korumak için yeterliydi. Yine mükemmel bir hafta sonu geçirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi ise Malezya’yı düşünebiliriz”

Takım arkadaşı Adrian Sutil ise o kadar mutlu değildi. Alman pilot, ilk 10’da başlamasına rağmen yarıştan puan çıkaramadı. Sutil, 12 turun ardından yarış dışı kaldı.

Sutil: “Yarışın çok başlarında motorda bir sorun yaşıyor gibiydik. Sadece 4 silindiri çalıştırıyordum ve ardından güç kaybettik. Utanç vericiydi, çünkü kalkışın ardından iyi görünüyorduk”

“Takım, beni garaja aldıktan sonra tekrar piste yollamaya çalıştı, iyi bir durumdaydık ve pistte bir dönem en hızlı araçtık”

“Burada büyük bir şansı kaçırdık ama ne yapabilirsiniz ki? Tonio’nun puanlar alması takım adına iyi haber. Bir sonraki yarışta da ben puanlar almaya bakacağız”


Yorumlar

  1. Sutil de Vetel de olduğu gibi bir şanssızlık var sanırım , 2 yarıştır cok sanssız 😀

  2. Sutil de Vetel de olduğu gibi bir şanssızlık var sanırım , 2 yarıştır cok sanssız 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir