Sauber Yine Eli Boş Ayrıldı

yazar:

kategori:

Daha yarışın başında Kobayashi’nin ön kanadını kaybedip yarış dışı kalmasının ardından De la Rosa da, bitmiş olan lastikler yüzünden sonlarda Alguersuari ve Schumacher’in ataklarına engel olamadı ve puan alamadı.

Pedro de la Rosa: “Bir süre yarış iyi gitti, sorundan uzak kalmayı başardım ve ilk puanlar için iyi bir fırsat vardı. Ama korkarım lastik aşınmasını küçümsedim. Sonunda gerçekten hiç lastiğim kalmamıştı. Son 15 tur aracı nasıl pistte tutacağımı düşünüyordum. Sonlarda Michael ve Jaime gelip beni geçtiğinde kesinlikle çaresizdim”

Kobayashi: “Ya 3. virajda bir araca dokundum ya da bir bordüre. Her şey çok yakındı ve ne olduğunu hatırlamıyorum. Ama verilere bakınca bir şey olduğu görülüyor. Ön kanatta endişem yoktu ama bir kaç viraj sonra düştü ve aracın altına sıkıştı. İlk başta ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu. Artık kontrol edemiyordum”

Willy Rampf: “Zor şartlar altında bir kalkıştı. Kamui kuvvetle muhtemel başka bir araçla temas yaşadı ve ön kanadına hasar verdi. Sonuçta 6. virajda fren bölgesinde ön kanadı kırıldı ve Kamu dışa çıktı.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir