HRT, Çifte Damalı Bayrak Hedefliyor

yazar:

kategori:

Melbourne’de Karun Chandhok, sezon öncesi hiç test yapmamış takım adına ilk defa yarış tamamladı.

Takım arkadaşı Bruno Senna ise mekanik bir sorun nedeniyle yarış dışı kaldı ve şimdi ise Kolles, Sepang’da her iki aracıyla yarışı tamamlamayı umuyor.

Kolles: “Araçlarımızdan birini damalı bayrağa ulaştırarak hedefimizi gerçekleştirdik. Şimdi ise yeni hedefimizi, her iki araçla yarışı bitirmeyi amaçlıyoruz”

“Ondan sonra da aracın genel temposunu ve performansını geliştirmeye yoğunlaşacağız”

Senna, GP2’den çok iyi bildiği piste çıkmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Senna: “Malezya’ya gideceğimiz için çok heyecanlıyım. Orada GP2’de sürmüştüm. Bu yüzden pisti biliyorum. Bu da beni rahatlatacak. Performans açısından daha iyi bir yarış çıkarmamızı umuyorum. Sepang’da neler yapabileceğimizi bekleyip görelim”

Chandhok: “Üçüncü F1 yarışımı gerçekten dört gözle bekliyorum. Malezya’da bir kaç defa sürmüştüm ve Renault V6 ile o pistte kazanmıştım bile. GP2 Asya’da iSport ile ön sıradaydım ve ayrıca Formula Asya’da orada bir çok defa yarışmıştım”

“Kış dönemindeki iyi hazırlıkların karşılığını aldı ve Avustralya GP’nin ardından zindeydim, yarışın ardından kendimi bitkin dahi hissetmedim. Bu da, genellikle sıcak ve zorlayıcı şartlara sahip Malezya için iyi bir işaret. Genç takımımız için bir başka harika başarıyı dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. seyfi baydar avatarı

    en buyuk hedefınız olan sondan 1. ve 2.lıgı umarımgerceklestırırsınız

  2. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Hrt için çok büyük bir hedef. Bence başarmaları mucize. Bu hedefi ancak ben iki bisikletle gerçekleştirirdim. HRT mi? Hiç sanmıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir