Mercedes Şampiyonluk Yarışından Kopmaya Niyetli Değil

yazar:

kategori:

Sezona en iyi şekilde başlayamadığını kabul eden takım, gelişim konusundaki sıkı çalışmalarının sezonun ilerleyen yarışlarında şampiyonluk yarışına ortak olmalarına yardımcı olacağını düşünüyor.

Takım ilk iki yarışta podyuma çıkma başarısı gösterememiş olsa da Norbert Haug, 2010 mücadelesi için yaklaşımlarının değişmediğini söylüyor.

Takımın sezon öncesi hedeflerini hala sürdürüp sürdürmediği sorulduğunda Alman patron, “Evet (devam ediyor). Neden olumuz cevap vereyim ki? Neden artık şampiyonluk mücadelesinde olmadığımız söyleyeyim? Bizim amacımız, hedefimiz bu. Umarım büyük adımlar atacağız ve takım hep birlikte çalışmaya devam ediyor.” diyor.

“Buradan size, dünya şampiyonasını kazanacağımızı anons etmiyorum ama tabii ki mümkün olduğunca fazla yarış kazanmak, podyuma çıkmak ve puan kazanmak istiyoruz. Ardından takibi sürdüreceğiz.”

“Bu konuyu rakiplerimize sorun. Birçoğunun ‘Mercedes GP’yi unutun, onlar bu iş için yeterince iyi değil’ demesi beni şaşırtır. Bizim onlara duyduğumuz gibi onlar da bize saygı duyuyorlar.”

 


Yorumlar

  1. kuala lumpur da mercedesten beklentim var.rekabetçi olabilir.schumi de rekabetçi olabilir.oda iyice ısınmaya başladı.ama hava sıcak olursa yağmöur yağmazsa schumi nin bu sıcakta işi kolay değil.
    ama esas beklentim nico dan 2006 da bismillah dedi f1 de ki ilk 2 yarışında malezya ve bahreynde fastest lap yapmıştı.motor patlatmasa belkide o yarışları kazanabilirdi.zaten nicoda malezyadaki başarılı sonuçlarını işaret etti ama umarım ilk 2 yarıştan daha iyi bi arabayla malezyada olurlar.sponsorları petronasında beklentileri var elbettte.

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Sadece nerede hata yaptıklarını anlayamadım.Ben 4.cü takım olacaklarını düşünüyordum.Herhangi bir sıralama ayrımı yapmadan.

  3. Mercedes in önünde uzun bir yol var. Yani bu sene olmazsa bile diğer seneler şampiyonluk mücadelesi verebilecektir ama Schumi'nin o kadar zamanı yok. Ne yapacaklarsa bir an önce yapmalılar. İlk 2 yarış beni çok şaşırttı. Schumi şampiyonluk mücadelesi veremiyecekse bile podyuma çıkabilmeli. Yarış kazanabilmeli. Bence Mercedes schumi ye hızlı bir araç vermek zorunda bir efsaneyi F1 e geri döndürebiliyorsanız podyuma taşıyacak aracı da sağlamalısınız.

  4. elif çivici avatarı

    Şampiyonluk için şanslarının azaldığı bir gerçek ama bu sene yarışlar kazanacaklar bence ki bu kazananlardan biri de Schumi olacak.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    geçen senenin şampiyon takımı oldukları için ve takımın adı MERCEDES olduğu için beklentiler çok yüksek açıkçası benimde beklentilerim çok yüksekmiş Mercedes'ten.sezon başlayınca farkettim.daha iki yarış bitmiş olabilir ama ön grup hızlanıyor Mclaren'in neler yaptığını görebiliyoruz Mercedes gruptan kopmamalı ve madem kopmaya niyetli değil aradaki farkı azaltmalı podyumda görmek isterim artık Mercedes'i

  6. Arkadaşlar Mercedesin bu aracı geçen seneki brawn aracı sadece renkleri yeni.Gösteriyi eski araçla yapmışlar…

  7. mercedesten daha fazla hız beklerdim fakat bunu şu anda kadar tam yapamadılar. halbuki geçen seneki brawn en hızlı iki araçtan birisiydi.
    gelecek yarışlarda daha fazla güncelleme yapmaları güzel olur. bunu yapacak kapasiteye sahipler çünkü..

  8. verdiğiniz linkteki fotograflar yeni çekilmiş.Ama aracın burnu bu kadar geniş değil bu sene.Geçen seneki brawn aracında öyleydi.boyamışda olabilirler.bence yapılacak daha cok sey var.bence yol tutuşumuz iyi.problem bence lastikleri kullanamamakda.uzun süre lastikler dayanmıyor.ve en önemli sorunlardan biride düzlükde mercedes motoru avantajlı olmasına rağmen bu seneki aracımız düzlükde o kadar iyi değil.F duck ı uygulayabilirsek bence hızımız cok değişir

  9. Evet rakipleri dahi saygı duyuyor isterse kürsüye çıkmasın.Mercedesin koskoca ismi var ben inanıyorumki mercedes ilginç gelişim noktaları bulup kazanan araç olacak artık.Gümüşleri kazanırken görmek bizi çok mutlu edecek.

  10. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    haug yarıştan koptuk dese bile bu mümkün değil, şuan 2 yarış sonunda red bulla puanları eşit red bull neden şampiyonluğun favorilerindense Mercedes dayanıklılığıyla daha büyük favori durumundadır…

  11. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    şirket içi kararlar, yönetim değişikliği vb. olaylar tam randımanlı bir ekip çalışmasına mani olmuş olabilir.

    Zaten daha 2. yarışdayız ve araç sağlamlık testinden geçmiş gibi . şimdi kalan performans kısmı.

  12. "thrillercd thrillercd" verdiğin linkteki araç geçen senenin brawn aracı

  13. Hadi bakalım.Malezleyaya umuyorum rekabetçi bir paketle gelirsiniz.Petronasın düzenlediği tanıtımda mercedesin burnu değişmiş görünüyor acaba bunu yarışta da kullanacaklar mı?
    http://i44.tinypic.com/333zymd.jpg

  14. mehmet ceviz avatarı

    master haug sana ve o muhteşem alman disiplinine güveniyoruz.hem ne o öyle 5.lik 6.lık sılver arrows a yakışmıyor.

  15. mehmet ceviz avatarı

    master haug sana ve o muhteşem alman disiplinine güveniyoruz.hem ne o öyle 5.lik 6.lık sılver arrows a yakışmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir